❤️ 40%-os ANYÁK NAPI kedvezmény mindhárom kismama csomagra, CSAK MA! Kuponkód: ANYAKNAPI40 ❤️

Pre- és postnatal programok
Segítség a szülés előtti és utáni időszakra

Te is azért vagy itt, mert fontos számodra az egészség? Nemcsak a saját, de kisbabád egészsége is? A legjobb helyen jársz, akár a pocakodban fejlődik épp a gyermeked, vagy már új családtagként boldogítja mindennapjaitokat!

Nagy-Kovács Ramóna személyi edző, pre-és postnatal tréner segítségével végigkísérünk a várandósság első pillanatától kezdve, közvetlenül a szülést követő napokon át, a szülés utáni regeneráló, sportba visszatérő napokig. Mindegyik időszakra a legprofibb segítséget szeretnénk nyújtani számodra, épp ezért csomagjainkban külön edzés-, dietetikai és mentális egészségfejlesztő tartalmakat találsz kiváló szakemberektől.

Fedezd fel a csomagokat és légy Te is egészséges, fitt édesanya!

Prenatal csomag

Postnatal csomagok

Postnatal csomagok

Próbáld ki programunk egyik videóját ingyenesen, itt:

A TELJES ÉLMÉNYT SZERETNÉD? JÓ HÍRÜNK VAN! KEDVEZMÉNNYEL ÖSSZECSOMAGULTUK NEKED!

2 az 1-ben akció: SZÜLÉS UTÁNI 6 HETES REGENERÉLÓ PROGRAM + FITT ANYA PROGRAM

Egyszeri megvásárlás, 9 hónapos hozzáférés

Közeledik a gyermekágyi időszakod? Szeretnél utána is biztonságosan és szakszerűen visszatérni a sportolásba? Jó hírünk van, mert 10% kedvezménnyel tiéd lehet a teljes regenerációs postpartum csomagunk, hogy a kórháztól egészen a pörgős edzésekig veled legyen egy profi csapat!

53 820 Ft

22 425 Ft

3 az 1-ben akció: KISMAMA PROGRAM + SZÜLÉS UTÁNI 6 HETES REGENERÉLÓ PROGRAM + FITT ANYA PROGRAM

Egyszeri megvásárlás, 1,5 éves hozzáférés

Ha tudatos kismamaként már most szeretnél felkészülni a teljes pre-és postpartum időszakod fitt és egészséges verziójára, tarts velünk! 20% kedvezménnyel tudod megvásárolni a három csomagot egybe, sőt, mindegyikhez 1,5 évig hozzáférsz. Bízd magad egy profi csapatra, végigvezetünk a teljes időszakon!

79 760 Ft

22 425 Ft

14 napos pénzvisszafizetési garancia.

Eddigi vásárlóink 99%-a ajánlaná ismerőseinek a Kismama Programot!
(Forrás: saját kérdőíves kutatás 2023. március)

Az anyukák így nyilatkoztak rólunk

"Minden anyukának bizalommal ajánlom a Kovirami Program Kismama Programját, hatalmas segítséget és biztonságot nyújt a testmozgás fenntartásában a várandósság alatt. Az edzések egyáltalán nem unalmasak, én nagyon élvezem őket és minden mozdulat érthetően be van mutatva. Az edukatív videók rengeteg fontos dologra felhívják a figyelmet, miközben megnyugtatnak. Egyik legjobb befektetés volt, ilyen tudással indítani és megalapozni ezt az időszakot. Köszönöm ♥️♥️"

Melinda (29)

"3. gyerkőcömet várom, 38. éves sportoló vagyok. Ilyen fitt és energikus kismama még nem voltam, az elmúlt terhességeim során, köszönhetően Rami teljeskörű Kismama Programjának. Szívből ajánlom mindenkinek."

Zsuzsi(38)

"Nagyon tetszenek a videók, jó, hogy találhatóak rövidebb - hosszabb videók is, így ha kevés időm is van, akkor is beiktatok egy fél óra tornát. Nagyon motiváló egy csinos kismamával együtt tornázni, szuper, hogy ennyire nagy hangsúly van a helyes kivitelezésen. Örülök, hogy az OGTT -n is jó lett az eredményem, amihez a tornák is hozzásegítettek. Őszintén mindenkinek tudom ajánlani, aki testileg és lelkileg is fitt szeretne maradni ebben a csodás időszakban."

Dóri (29)

"Az első és legfontosabb Rami szakértelme és szemlélete a várandósság alatt végezhető edzésekről. Azt gondolom, hogy a várandós gondozás egy nagyon bizalmi kérdés úgy a nőgyógyászati vizsgálatokkal kapcsolatban, mint az edzés területén. Minden kismama csak a legbiztonságosabban végezhető gyakorlatokat szeretné végezni - ezt a Kismama Program teljes mértékben biztosítja."

Sári (30)

"Évek óta csinálom már Rami edzéseit. Talán 6 hetes várandós voltam, amikor megláttam instagramon, hogy készül a csomag. 🤩 Végtelenül megörültem neki, alig vártam, hogy végre olyan edzéseket tudjak csinálni, amit tudom, hogy szakértők raktak össze, így biztonságos nekem is és a babámnak is. Ráadásul itt van a videók között pörgős és erősítő edzés is, ahol jól el tudok fáradni."

Zsófi (27)

Ismerj meg!

Nagy-Kovács Ramóna vagyok, személyi edző, pre- és postnatal tréner.

Gyermekkorom óta sportolok és igyekszem egészségesen élni. 18 évnyi versenyaerobik után sportszakirányú tanulmányokat végeztem és az első várandósságom alatt kezdtem el edzési tippeket adni a kismamáknak YouTube csatornámon, amelyek még a mai napig is nagy sikert aratnak.

A nagy érdeklődésre reagálva második várandósságom alatt elhatároztam, hogy komolyabban szeretnék foglalkozni ezzel a témával, ezért elvégeztem az Almásy Mozgásakadémia Fitmummy pre- és posztnatális tréningjét, illetve az IWI Nemzetközi Fitnesziskolának is a Pre-és Postnatal Tréner képzését, hogy minél több kismamának magas szakmai színvonalú segítséget tudjak nyújtani.

Rengeteg munkát és szeretet beletéve megalkottuk nektek a Pre- és postnatális csomagjainkat, melyekben a sport mellett az étkezési és mentális egészség területeit is érintjük, hogy az egészséges életmód három legfontosabb pillérjében tudjunk Nektek segíteni.
Fogadjátok szeretettel és kérdés esetén keressetek minket bizalommal!