❤️ 25%-os KEDVEZMÉNY MINDEN TERMÉKÜNKRE* BLACK FRIDAY ALKALMÁBÓL! Kuponkód: KPBF25, HAVI LIVE+ kuponkód: KPBF25+ ❤️

Pre- és postnatal programok
Segítség a szülés előtti és utáni időszakra

Te is azért vagy itt, mert fontos számodra az egészség? Nemcsak a saját, de kisbabád egészsége is? A legjobb helyen jársz, akár a pocakodban fejlődik épp a gyermeked, vagy már új családtagként boldogítja mindennapjaitokat!

Nagy-Kovács Ramóna személyi edző, pre-és postnatal tréner segítségével végigkísérünk a várandósság első pillanatától kezdve, közvetlenül a szülést követő napokon át, a szülés utáni regeneráló, sportba visszatérő napokig. Mindegyik időszakra a legprofibb segítséget szeretnénk nyújtani számodra, épp ezért csomagjainkban külön edzés-, dietetikai és mentális egészségfejlesztő tartalmakat találsz kiváló szakemberektől.

Fedezd fel a csomagokat és légy Te is egészséges, fitt édesanya!

Prenatal csomag

Postnatal csomagok

Postnatal csomagok

Próbáld ki programunk egyik videóját ingyenesen, itt:

A TELJES ÉLMÉNYT SZERETNÉD? JÓ HÍRÜNK VAN! KEDVEZMÉNNYEL ÖSSZECSOMAGULTUK NEKED!

2 az 1-ben akció: SZÜLÉS UTÁNI 6 HETES REGENERÉLÓ PROGRAM + FITT ANYA PROGRAM

Egyszeri megvásárlás, 9 hónapos hozzáférés

Közeledik a gyermekágyi időszakod? Szeretnél utána is biztonságosan és szakszerűen visszatérni a sportolásba? Jó hírünk van, mert 10% kedvezménnyel tiéd lehet a teljes regenerációs postpartum csomagunk, hogy a kórháztól egészen a pörgős edzésekig veled legyen egy profi csapat!

53 820 Ft

22 425 Ft

3 az 1-ben akció: KISMAMA PROGRAM + SZÜLÉS UTÁNI 6 HETES REGENERÉLÓ PROGRAM + FITT ANYA PROGRAM

Egyszeri megvásárlás, 1,5 éves hozzáférés

Ha tudatos kismamaként már most szeretnél felkészülni a teljes pre-és postpartum időszakod fitt és egészséges verziójára, tarts velünk! 20% kedvezménnyel tudod megvásárolni a három csomagot egybe, sőt, mindegyikhez 1,5 évig hozzáférsz. Bízd magad egy profi csapatra, végigvezetünk a teljes időszakon!

79 760 Ft

22 425 Ft

14 napos pénzvisszafizetési garancia.

Eddigi vásárlóink 99%-a ajánlaná ismerőseinek a Kismama Programot!
(Forrás: saját kérdőíves kutatás 2023. március)

Az anyukák így nyilatkoztak rólunk

Ismerj meg!

Nagy-Kovács Ramóna vagyok, személyi edző, pre- és postnatal tréner.

Gyermekkorom óta sportolok és igyekszem egészségesen élni. 18 évnyi versenyaerobik után sportszakirányú tanulmányokat végeztem és az első várandósságom alatt kezdtem el edzési tippeket adni a kismamáknak YouTube csatornámon, amelyek még a mai napig is nagy sikert aratnak.

A nagy érdeklődésre reagálva második várandósságom alatt elhatároztam, hogy komolyabban szeretnék foglalkozni ezzel a témával, ezért elvégeztem az Almásy Mozgásakadémia Fitmummy pre- és posztnatális tréningjét, illetve az IWI Nemzetközi Fitnesziskolának is a Pre-és Postnatal Tréner képzését, hogy minél több kismamának magas szakmai színvonalú segítséget tudjak nyújtani.

Rengeteg munkát és szeretet beletéve megalkottuk nektek a Pre- és postnatális csomagjainkat, melyekben a sport mellett az étkezési és mentális egészség területeit is érintjük, hogy az egészséges életmód három legfontosabb pillérjében tudjunk Nektek segíteni.
Fogadjátok szeretettel és kérdés esetén keressetek minket bizalommal!