❤️ 25%-os KEDVEZMÉNY MINDEN TERMÉKÜNKRE* BLACK FRIDAY ALKALMÁBÓL! Kuponkód: KPBF25, HAVI LIVE+ kuponkód: KPBF25+ ❤️


"Egy boldog és fitt kismama a legjobb a fejlődő babának."

Ha éppen babát vársz, a legjobb helyen jársz! Nagy szeretettel üdvözlünk a Kismama Programunk bemutatkozó oldalán. Nagy-Kovács Ramóna vagyok és csapatommal közösen olyan kismamáknak szeretnénk segíteni, akik az egészséges étkezés mellett mentálisan és testileg is szeretnék a legjobbat kihozni várandósságukból saját maguknak és babájuknak is. 18 évi versenysport után éveken keresztül dolgoztam a sport világában. Az első terhességem alatt is végig rendszeresen sportoltam, hiszen tudtam, hogy ezzel Olivérnek is a legjobbat nyújtom. Rengetegen érdeklődtek a terhesség alatti edzés lehetőségeiről, ezért a második várandósságom előtt eldöntöttem, hogy segíteni szeretnék minden kismamának. Elvégeztem az Almásy Mozgásakadémia Fitmummy pre- és posztnatális tréningjét, illetve az IWI Nemzetközi Fitnesziskolának is a Pre-és Postnatal Tréner képzését majd rengeteg munkát és szeretetet beletéve, megalkottuk a Kovirami Program Kismama Programját. Nektek!

A Kismama Program az elejétől kezdve végigkövette második várandósságomat, azaz minden videót úgy forgattunk, hogy valós időben tudjuk neked átadni a tapasztalatokat, lehetőségeket.

A legnagyobb szeretettel mutatjuk be neked a Kismama Programot, hogy te is egy egészséges, fitt és boldog kismamaként éld meg várandósságodat és a legjobbat nyújthasd babádnak. ❤

A csomag tartalma

A Kismama Program ára

39.900 Ft

Egyszeri díj, 9 hónapos hozzáféréssel.

30% KEDVEZMÉNY
KUPONKÓD: km30

Eddigi vásárlóink 94,9%-a ajánlaná ismerőseinek a Kismama Programot!

/Forrás: saját vásárlói kutatás, 2022. július/
Biztosan te is szeretni fogod! Ha mégsem…

14 napos pénzvisszafizetési garancia.

Mindent megteszünk azért, hogy a legjobbat kapd kismamaként a Programon keresztül! Ha megvásároltad a csomagot, de nem azt kaptad, amire számítottál, vásárlástól számított 14 napig lehetőséged van lemondani, ebben az esetben visszafizetjük a csomag 100%-át!

Több, mint 10 órányi videós anyag!

Ha kíváncsi vagy a Programra, kukkants bele a videókba itt!

Egy kis ízelítő a forgatásokból és videókból! 😉