❤️ 25%-os KEDVEZMÉNY MINDEN TERMÉKÜNKRE* BLACK FRIDAY ALKALMÁBÓL! Kuponkód: KPBF25, HAVI LIVE+ kuponkód: KPBF25+ ❤️

"A legjobb énEDhez vezető út"

Ismerd meg csapatunkat, akikkel azért dolgozunk, hogy jól érezd magad a bőrödben! Segítünk elindulni és végigmenni azon az úton, melynek végén egy jobb éned vár! Olyan csapattal dolgozunk, akik saját területeiken kiemelkedő szakemberek és elkötelezettek az egészséges életmód iránt.

Nagy Kovács Ramóna

Kovirami Program alapító

Nagy-Kovács Ramóna

Fitness edző, sportember, YouTuber, feleség, édesanya, az egészséges életmód elkötelezett híve vagyok. Kisgyermekkoromtól sportolok, így természetessé vált számomra, hogy a mindennapjainak része a testmozgás. YouTube csatornámon a fitnessvideók mellett az egészséges étkezéshez is nyújtok tanácsokat és bemutatom a pörgős, sportos családunk mindennapjait is, melyet ma már napi szinten százezrek követnek.

Célom, hogy minél több embernek tudjak segíteni az egészséges életmód kialakításában, lépésről lépésre, melynek része a sport, étkezés és a mentális- lelki egészség is.

Interjúk a közelmúltból

Noizz.hu

A magyar Youtuber, akinek tízezrek edzenek otthon a videóira

dm Active Beauty

„Az egészséges életmód beiktatható kisgyerek mellett is” Interjú Nagy-Kovács Ramónával

Joy.hu

Nagy-Kovács Ramóna: „Senkinél nem tartom magam jobb anyának”

Együttműködő partnereink

Csapatunk

Személyi edző, Pre-Postnatal Tréner, Fitness edző

Gecser Eszter

Eszter több mint 10 évig sikeres fitness versenyző volt, később színházi táncosként is tevékenykedett. A gyermek fitness a mai napig közel áll hozzá, kreativitását versenykoreográfiák készítéskor bontakoztatja ki igazán. Személyi edzőként és Pre-Postnatal trénerként fontos számára, hogy edzettjei mindennapi részévé váljon a mozgás, ezzel hozzájárulva a kiegyensúlyozott élethez. Csoportos fitness oktatóként mindig törekszik jókedvű, pörgős és izzasztó edzéseket tartani, a Kovirami Program keretein belül is erre számíthattok tőle.

gecsereszter
szűcsrebeka

Fitness edző

Szűcs Rebeka

Rebekát egészen kis kora óta jellemzi a sport iránti szeretet, több sportágban is lehetősége volt kipróbálnia magát, többek között szertornázott, táncolt és kosárlabdázott is, de végül az uszonyos-, és búvárúszásban tudott kiteljesedni. Utóbbit 17 évig űzte versenyszerűen, mely idő alatt több nemzetközi versenyen is sikerült dobogóra állnia. Edzői tevékenysége mellett mesterszakon klinikai-, és egészségpszichológia szakon tanul. Hosszútávú céljai közé tartozik a sportpszichológiai szakképzés elvégzése, amellyel úgy érzi még hatékonyabban tudna segíteni az embereknek az egészséges életmód kialakításában és fenntartásában. Fontos számára a folyamatos fejlődés, ezt tükrözi, hogy jelenleg személyi edzőnek és sportrehabilitációs trénernek képzi magát. 

Fitness instruktor, Személyi, Funkcionális és Stability edző

Hogya Regina

Gyermekkora óta sportol és az egészséges életmód híve. Labdarúgó sportmúltja után külföldön töltött évei során sportanimátor munkássága (aerobik, aquafitnesz) által gyűjtötte tapasztalatát. Több, mint 5 éve dolgozik edzőként (gyerekfitnesz, személyi és csoportos edző). 2019-ben munkahelyén elnyerte az év edzője díjat. Munkája mellett az extrém sportok szerelmese. Folyamatosan továbbképzi magát és szereti a megszerzett tudást ötvözni. Célja, hogy megszerettesse az emberekkel a sportolást, valamint az egészséges életmódot, megmutassa hogyan lehet mindezt élvezhetően, életvitelszerűen csinálni.

hogyaregina
Balogh Adrienn

Dietetikus és a Kovirami csapat táplálkozás-szakértője

Balogh Adrienn

Balogh Adrienn dietetikus, 2012 óta gyakorolja szakmáját, dolgozott gyermekkekkel és felnőttekkel egyaránt, mind kórházi mind járóbeteg ellátásban. Álláspontja szerint fontosabb az étrend szervezetre gyakorolt hatásait és a gyakorlati szempontokat megértenünk és apró lépésekkel haladnunk előre ahhoz, hogy hosszútávon követhető életmódot alakítsunk ki magunknak és ne egy görcsösen követett étrendre alapozzuk az életvitelünket. A Tápláld jól oldal megalkotója és vezetője. https://taplaldjol.hu/

a MNDFL flow megalapítója és a Kovirami csapat mentális szakértője

Tóth Réka Ibolya

Tóth Réka Ibolya Magyarország mindfulness hírnöke: minden lépésével, kurzusával, vezetett meditációjával szeretné elérhetővé tenni a nyugalmat és kiegyensúlyozott életet mindenki számára. Az évek alatt már több százezer emberhez juttatta el a mindfulness csodáját. A MNDFL flow meditációk jellemzője, hogy könnyed és modern stílusban tanítanak meg az életet még jobban élni. Mostantól a Kovirami oldalon is elérhetőek! https://mflow.hu/
Tóth Réka Ibolya
image0

Dietetikus, Sportdietetikus és a Kovirami csapat táplálkozás-szakértője

Bödör Bogi

Bogi 2022-ben diplomázott a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Karán, mint dietetikus. Szakmai tudását tovább bővítette és sportdietetikusi képesítést szerzett.
Továbbá utolsó éveit tölti a Pécsi Tudományegyetem gyógytornászi képzésén.
Hogy miért választotta Bogi ezt a két szakterületet?!
,,Az egészséges életmód alappillérei közé tartozik a helyes táplálkozás és a megfelelő, rendszeres mozgás, melyek elválaszthatatlanok egymástól. Hiszem, hogy a megfelelő szakmai segítséggel és támogatással, mindenki képes egy jobbéletmód kialakítására.’’

Kovirami Program csapata
Nagy-Kovács Ramóna, Kovács Anna, Gecser Eszter, Barnafi Luca,
Kanozsai-Hogya Regina, Szőke Dorka, Farkas Dániel, Nagy Dániel