"A legjobb énEDhez vezető út"

Ismerd meg csapatunkat, akikkel azért dolgozunk, hogy jól érezd magad a bőrödben! Segítünk elindulni és végigmenni azon az úton, melynek végén egy jobb éned vár! Olyan csapattal dolgozunk, akik saját területeiken kiemelkedő szakemberek és elkötelezettek az egészséges életmód iránt.

Nagy Kovács Ramóna

Kovirami Program alapító

Nagy-Kovács Ramóna

Fitness edző, sportember, YouTuber, feleség, édesanya, az egészséges életmód elkötelezett híve vagyok. Kisgyermekkoromtól sportolok, így természetessé vált számomra, hogy a mindennapjainak része a testmozgás. YouTube csatornámon a fitnessvideók mellett az egészséges étkezéshez is nyújtok tanácsokat és bemutatom a pörgős, sportos családunk mindennapjait is, melyet ma már napi szinten százezrek követnek.

Célom, hogy minél több embernek tudjak segíteni az egészséges életmód kialakításában, lépésről lépésre, melynek része a sport, étkezés és a mentális- lelki egészség is.

Interjúk a közelmúltból

Noizz.hu

A magyar Youtuber, akinek tízezrek edzenek otthon a videóira

dm Active Beauty

„Az egészséges életmód beiktatható kisgyerek mellett is” Interjú Nagy-Kovács Ramónával

Joy.hu

Nagy-Kovács Ramóna: „Senkinél nem tartom magam jobb anyának”

Együttműködő partnereink

Csapatunk

IMG-2664

aerobik oktató, személyi edző és a Kovirami Program edzője

Pancsó Gergely

Gergő gyermekkora óta sportol, 12 évig versenyaerobikozott, többszörös magyar bajnok. Diplomáit testnevelő-edző és testnevelő-gyógytestnevelő tanári szakon szerezte, közel 10 éve dolgozik edzőként. 2018 óta a Miss World Hungary felkészítő edzője és a FitBalance rendszeres fellépője. 2019-ben “Az év legjobb új oktatója” lett a BioTech USA és a Just Clear díjátadó gáláján. Fontos számára, hogy vendégei megszeressék a testmozgást és a feltöltődés mellett egészésgmegőrzés céljából is végezzék.

Sportoló, kétszeres Exatlon győztes és a Kovirami Program edzője

Szente Gréti

Gréti 6 éven keresztül versenytáncolt, majd 6 éven keresztül szinkronkorcsolyázott, ahol egy éven keresztül a magyar válogatott színeiben versenyzett. Ezután úszott, crossfitezett, jelenleg a futás, interval edzések, TRX, crossfit és a funkcionális edzések töltik ki napjait és a BMX-szel is barátkozik. Kétszer is részt vett az Exatlon Hungary nevű sportreality műsorban, ahol sikerült mindegyik alkalommal elnyernie a legjobb női játékos címet. Lételeme a mozgás és a célja, hogy minél több embernek meg tudja mutatni, hogy milyen pozitív hatással van a mozgás a testi és lelki egyensúlyra.

gréti1

Dietetikus és a Kovirami csapat táplálkozás-szakértője

Balogh Adrienn

Balogh Adrienn dietetikus, 2012 óta gyakorolja szakmáját, dolgozott gyermekkekkel és felnőttekkel egyaránt, mind kórházi mind járóbeteg ellátásban. Álláspontja szerint fontosabb az étrend szervezetre gyakorolt hatásait és a gyakorlati szempontokat megértenünk és apró lépésekkel haladnunk előre ahhoz, hogy hosszútávon követhető életmódot alakítsunk ki magunknak és ne egy görcsösen követett étrendre alapozzuk az életvitelünket. A Tápláld jól oldal megalkotója és vezetője.

Balogh Adrienn
Tóth Réka Ibolya

a MNDFL flow megalapítója és a Kovirami csapat mentális szakértője

Tóth Réka Ibolya

Tóth Réka Ibolya Magyarország mindfulness hírnöke: minden lépésével, kurzusával, vezetett meditációjával szeretné elérhetővé tenni a nyugalmat és kiegyensúlyozott életet mindenki számára.

Az évek alatt már több százezer emberhez juttatta el a mindfulness csodáját. A MNDFL flow meditációk jellemzője, hogy könnyed és modern stílusban tanítanak meg az életet még jobban élni. Mostantól a Kovirami oldalon is elérhetőek!

Kovirami Program csapata
Farkas Dániel, Nagy-Kovács Ramóna, Kovács Anna Dóra