❤️ BLACK FRIDAY 25% KUPON: BLACKFRIDAY22 HASZNÁLD KI, VÁLTSD BE A KEDVEZMÉNYT VÁSÁRLÁSKOR! ❤️

Csomagok

Válassz csomagajánlataink közül!

Csomagok a fitt életmódhoz

BEUGRÓ LIVE

Egy alkalmas jegy

Minden szerdán 18.30-tól élőben, online várunk egy 60 perces, teljes testet átmozgató edzéssel Ramival vagy Gergővel. Belépőjegyeddel következő kedd éjfélig nézheted vissza bármennyiszer a live edzést. Gyere és eddzünk közösen élőben!

1 690 Ft

1 267 Ft

havi-live-plusz

HAVI LIVE+

Megújuló havi előfizetés

A rendszeres sportoláshoz válaszd a Havi Live+ csomagunkat, mely előfizetésed alatt minden heti szerdai live edzésre biztosítja belépődet és hozzáférsz az 50+ videós live videótárunkhoz is, hogy kedved szerint bármikor edzhess!

6 990 Ft

5 242 Ft

fit-program

FIT PROGRAM

Egyszeri díj, 100 napos hozzáférés

3 hónapos életmódváltó program. A legjobb énedhez vezető út, ahol 3 hónap alatt megtanítunk az egészséges életmód alapjaira. Minden héten kétszer kapsz anyagokat: profi sportvideókat Ramitól, finom recepteket Balogh Adri dietetikusunktól videókkal és mindful tartalmakat Réka Ibolya mentális szakértőnktől. 100 nap alatt lépésről lépésre sajátíthatod el az egészséges életmódot önsanyargatás mentesen.

29 990 Ft

22 492 Ft

Csomagok kismamáknak és édesanyáknak a fitt életmódhoz

KISMAMA PROGRAM

Egyszeri díj, 9 hónapos hozzáférés

Légy fitt kismama te is, nyújtsd magadnak és babádnak is a legjobbat! Mobilizáció, jóga, aerobik, gátizomtorna, eszközös edzések, keringésjavító vénás torna, gerinctréning és még több izgalmas, biztonságos és profi edzés vár rád! A sportvideók mellett találsz mentális és dietetikai anyagokat is, hogy minden területen segítségedre lehessünk várandóságod alatt.

39 900 Ft

29 925 Ft

SZÜLÉS UTÁNI 6 HETES REGENERÁLÓ PROGRAM

Egyszeri díj, 3 hónapos hozzáférés

A gyermekágyi időszak egyik legfontosabb lépése a szakszerű és biztonságos regeneráció, a medence-, és az ágyéki gerinc funkciójának helyreállítása. A szülés utáni első 6 hétre profi tréningvideókat kínálunk, melyekben Rami végig instruál és vezet, emellett edukatív videókkal és dietetikai cikkekkel is várunk. Kezdd el velünk tested regenerációját most! Komplett csomaggal várunk, hogy már az első napoktól segíthessünk!

29 900 Ft

22 425 Ft

KISMAMA PROGRAM + SZÜLÉS UTÁNI 6 HETES REGENERÁLÓ PROGRAM CSOMAGKEDVEZMÉNY

Tarts velünk a teljes várandósságod és a szülést követő regenerációd alatt is és vásárold meg csomagban 20% kedvezménnyel a két szolgáltatást most csak 55.800 Forintért!

Nem tudod melyiknek örülne legjobban szeretted? Válassz ajándékkártyát!

A Kovirami Program ajándékkártyával könnyedén lepheted meg szerettedet! A kártya összegét te határozod meg és bármelyik Kovirami Program jegyre, előfizetésre, vagy termékre beváltható. Vásárlás után emailben vagy kinyomtatva is átadhatod neki az ajándékkártyát!

Kérdésed van a csomagokkal kapcsolatban?

Segítünk! Írj nekünk üzenetet és készséggel válaszolunk.