❤️ 25%-os KEDVEZMÉNY MINDEN TERMÉKÜNKRE* BLACK FRIDAY ALKALMÁBÓL! Kuponkód: KPBF25, HAVI LIVE+ kuponkód: KPBF25+ ❤️

Csomagok

Válassz csomagajánlataink közül!

Csomagok a fitt életmódhoz

SELFBOMB - 2024. NYÁR EGÉSZSÉGES ÉLETMÓD CSOMAG

Egyszeri díj, 60 napos hozzáférés

29 900 Ft

1 352 Ft

SELFBOMB - 2024. NYÁR ALCSONYABB KALÓRIÁS FOGYÁST SEGÍTŐ CSOMAG

Egyszeri díj, 60 napos hozzáférés

29 900 Ft

1 352 Ft

BEUGRÓ LIVE

Egy alkalmas jegy

Minden szerdán 18.30-tól élőben, online várunk egy 60 perces, teljes testet átmozgató edzéssel Ramival, Rebivel, Eszterrel vagy Regivel. Belépőjegyeddel következő kedd éjfélig nézheted vissza bármennyiszer a live edzést. Gyere és eddzünk közösen élőben!

1 690 Ft

1 240 Ft

havi-live-plusz

HAVI LIVE+

Megújuló havi előfizetés

A rendszeres sportoláshoz válaszd a Havi Live+ csomagunkat, mely előfizetésed alatt minden heti szerdai live edzésre biztosítja belépődet és hozzáférsz az 60+ videós live videótárunkhoz is, hogy kedved szerint bármikor edzhess!

6 990 Ft

5 242 Ft

fit-program

FIT PROGRAM

Egyszeri díj, 100 napos hozzáférés

3 hónapos életmódváltó program. A legjobb énedhez vezető út, ahol 3 hónap alatt megtanítunk az egészséges életmód alapjaira. Minden héten kétszer kapsz anyagokat: profi sportvideókat Ramitól, finom recepteket Balogh Adri dietetikusunktól videókkal és mindful tartalmakat Réka Ibolya mentális szakértőnktől. 100 nap alatt lépésről lépésre sajátíthatod el az egészséges életmódot önsanyargatás mentesen.

+ AJÁNDÉK SELFIT SHAKER

29 990 Ft

22 492 Ft

TAVASZI KÖZÖS EDZÉS - NORMÁL JEGY

Tavaszi közös személyes edzésünkön a teljes csapattal várunk téged! A szokásos pörgős, jó hangulatú 60 perces edzésre számíthattok, edzés után pedig Réka Ibolya vezet majd minket a lelki felfrissülés útján! Találkozzunk a V.30 Belvárosi Sportközpontban és töltődjünk fel közösen mind testileg, mind lelkileg! A létszám limitált, ezért érdemes időben lecsapni a belépőjegyre! A jegy mellé ajándék Selfit shaker jár!

2 990 Ft

5 592 Ft

TAVASZI KÖZÖS EDZÉS - PRÉMIUM JEGY

Tavaszi közös személyes edzésünkön a teljes csapat bemutatkozik élőben! A szokásos pörgős, jó hangulatú 60 perces edzésre számíthattok, edzés után pedig Réka Ibolya vezet majd minket a lelki felfrissülés útján! Találkozzunk a V.30 Belvárosi Sportközpontban és töltődjünk fel közösen mind testileg, mind lelkileg! A prémium jegy 100 perces wellness belépőt és ajándék SELFIT shakert is tartalmat! A létszám limitált, ezért érdemes időben lecsapni a belépőjegyre!

5 990 Ft

5 592 Ft

Csomagok kismamáknak és édesanyáknak a fitt életmódhoz

KISMAMA PROGRAM

Egyszeri díj, 9 hónapos hozzáférés

Légy fitt kismama te is, nyújtsd magadnak és babádnak is a legjobbat! Mobilizáció, jóga, aerobik, gátizomtorna, eszközös edzések, keringésjavító vénás torna, gerinctréning és még több izgalmas, biztonságos és profi edzés vár rád! A sportvideók mellett találsz mentális és dietetikai anyagokat is, hogy minden területen segítségedre lehessünk várandóságod alatt.

44 900 Ft

29 925 Ft

SZÜLÉS UTÁNI 6 HETES REGENERÁLÓ PROGRAM

Egyszeri díj, 3 hónapos hozzáférés

A gyermekágyi időszak egyik legfontosabb lépése a szakszerű és biztonságos regeneráció, a medence-, és az ágyéki gerinc funkciójának helyreállítása. A szülés utáni első 6 hétre profi tréningvideókat kínálunk, melyekben Rami végig instruál és vezet, emellett edukatív videókkal és dietetikai cikkekkel is várunk. Kezdd el velünk tested regenerációját most! Komplett csomaggal várunk, hogy már az első napoktól segíthessünk!

34 900 Ft

22 425 Ft

FITT ANYA PROGRAM

Egyszeri díj, 6 hónapos hozzáférés

Végigkísérünk az úton, hogy a regeneráció után újra magabiztosan edzhess és felhőtlenül élvezd a mozgás nyújtotta örömöket! Megtanuljuk helyesen felépíteni az alapgyakorlatokat és hétről hétre nehezedő edzésekkel várunk, melyek egy profi 12 hetes edzéstervbe illeszkednek. Emellett edukatív videókkal fektetjük le az alapokat és megtudhatod hogyan, és mikor érdemes elkezdeni a futást, illetve 5 gátizomtornát és meglepetéseket is tartalmaz a csomag. Út a teljes edzésekig!

34 900 Ft

22 425 Ft

A TELJES ÉLMÉNYT SZERETNÉD? JÓ HÍRÜNK VAN! KEDVEZMÉNNYEL ÖSSZECSOMAGULTUK NEKED!

2 az 1-ben akció: SZÜLÉS UTÁNI 6 HETES REGENERÉLÓ PROGRAM + FITT ANYA PROGRAM

Egyszeri megvásárlás, 9 hónapos hozzáférés

Közeledik a gyermekágyi időszakod? Szeretnél utána is biztonságosan és szakszerűen visszatérni a sportolásba? Jó hírünk van, mert 10% kedvezménnyel tiéd lehet a teljes regenerációs postpartum csomagunk, hogy a kórháztól egészen a pörgős edzésekig veled legyen egy profi csapat!

63 820 Ft

22 425 Ft

3 az 1-ben akció: KISMAMA PROGRAM + SZÜLÉS UTÁNI 6 HETES REGENERÉLÓ PROGRAM + FITT ANYA PROGRAM

Egyszeri megvásárlás, 1,5 éves hozzáférés

Ha tudatos kismamaként már most szeretnél felkészülni a teljes pre-és postpartum időszakod fitt és egészséges verziójára, tarts velünk! 20% kedvezménnyel tudod megvásárolni a három csomagot egybe, sőt, mindegyikhez 1,5 évig hozzáférsz. Bízd magad egy profi csapatra, végigvezetünk a teljes időszakon!

94 760 Ft

22 425 Ft

KISMAMA + SZÜLÉS UTÁNI 6 HETES REGENERÁLÓ + FITT ANYA PROGRAM CSOMAGKEDVEZMÉNY

Tarts velünk a teljes várandósságod és a szülést követő regenerációd alatt a teljes edzésekig és vásárold meg csomagban 20% kedvezménnyel a három szolgáltatást most csak 79.760 Forintért! 

Nem tudod melyiknek örülne legjobban szeretted? Válassz ajándékkártyát!

A Kovirami Program ajándékkártyával könnyedén lepheted meg szerettedet! A kártya összegét te határozod meg és bármelyik Kovirami Program jegyre, előfizetésre, vagy termékre beváltható. Vásárlás után emailben vagy kinyomtatva is átadhatod neki az ajándékkártyát!

Kérdésed van a csomagokkal kapcsolatban?

Segítünk! Írj nekünk üzenetet és készséggel válaszolunk.