❤️ 25%-os KEDVEZMÉNY MINDEN TERMÉKÜNKRE* BLACK FRIDAY ALKALMÁBÓL! Kuponkód: KPBF25, HAVI LIVE+ kuponkód: KPBF25+ ❤️

FITT ANYA PROGRAM

"A biztonságos és szakszerű visszatérés a pörgős edzésekhez!"

Ugye te is várod már, hogy újra önfeledten edzhess és a rendszeres sportolás gyümölcsét élvezhesd?

A gyermekágyi időszak regenerációja már egy stabil alapot ad arra nekünk, hogy elkezdjük a pörgősebb és intenzívebb edzések felé venni az irányt. Vastaggal aláhúzzuk, hogy szülést követően a gyermekágyi időszakban a 6 hetes regenerációs programmal kezdj, hisz az az első és legfontosabb lépés a biztonságos és egészséges regenerációhoz szervezetünk számára! 😉 Ha még nem találkoztál vele, itt olvass róla!

Nagy-Kovács Ramóna vagyok és csapatommal közösen olyan kismamáknak és édesanyáknak szeretnénk segíteni, akik számára fontos az egészség. 18 év versenysport után éveken keresztül dolgoztam a sport világában. YouTube csatornámon évek óta igyekszem minden sportolni vágyó kismamának segíteni, de hogy ezt minél magasabb szinten tegyem és a nagy igényekre reagálva második várandósságom alatt elvégeztem az Almásy Mozgásakadémia Fitmummy pre- és posztnatális tréningjét, illetve az IWI Nemzetközi Fitnesziskolának is a Pre-és Postnatal Tréner képzését.

A Kismama Program végigkövette a második terhességemet, a 6 hetes regeneráció a saját gyermekágyi időszakomat és ezt a csomagot is “valós időben”, azaz a saját regenerációm időszakában forgattuk, hogy minél hitelesebb és szakszerűbb videókat nyújtsunk nektek.

Végigkísérlek az úton, hogy újra magabiztosan edzhess és felhőtlenül élvezd a mozgás nyújtotta örömöket!

Ebben a csomagban legfontosabb célunk, hogy az ideg-izom kapcsolatok felerősítése után (6 hetes regeneráló program anyagai) megtanuljuk újra helyesen végezni a gyakorlatokat. Ezért minden edzésen végigkísérlek és szóban folyamatosan figyelmeztetlek a legkritikusabb pontokra és mutatok könnyített verziókat is. A legfontosabb mint mindig, itt is az, hogy saját szintedhez mérten építkezz! Az edzések mellett külön figyelmet fordítunk a helyes kivitelezésekre, ezeket gyakorlatilag a nulláról építve tanítom meg nektek, így a későbbiekben is helyesen végzitek majd akár a guggolást, plank helyzetet, hasizomgyakorlatokat…

A csomag tartalma

 • 1. heti regenerációs edzés
 • 2. heti regenerációs edzés
 • 3. heti regenerációs edzés
 • 4. heti regenerációs edzés
 • 5. heti regenerációs edzés
 • 6. heti regenerációs edzés
 • 7. heti mozgástanító edzés
 • 8. heti mozgástanító edzés
 • 9. heti mozgástanító edzés
 • 10. heti köredzés
 • 11. heti köredzés
 • 12. heti köredzés
 • A haránthasizom aktivációja
 • Medencefenék izmainak tornája
 • Tartásjavítás, elongáció
 • Szétnyílt hasizom és kiboltosulás
 • Szétnyílt hasizom mérése és a hasfal aktivitásának vizsgálata
 • 1 db szakmai cikk a futás elkezdéséről, folytatásáról
 • 1. gátizomtorna gyakorlat
 • 2. gátizomtorna gyakorlat
 • 3. gátizomtorna gyakorlat
 • 4. gátizomtorna gyakorlat
 • 5. gátizomtorna gyakorlat
 • kedvezmény Selfit termékekre
 • kedvezmény a csomag utáni időszakra

A Fitt anya csomag ára

34.900 Ft

Egyszeri díj, 6 hónapos hozzáféréssel.

BLACK FRIDAY: 25% KEDVEZMÉNY
KUPONKÓD: KPBF25

Seprényi Laura a Maternity vezető szülésznője, thai kismama masszőr ajánlásával!

Eddigi vásárlóink 99%-a ajánlaná ismerőseinek a Kismama Programot!

14 napos pénzvisszafizetési garancia.

Mindent megteszünk azért, hogy a legjobbat kapd a Programon keresztül! Ha megvásároltad a csomagot, de nem azt kaptad, amire számítottál, vásárlástól számított 14 napig lehetőséged van lemondani, ebben az esetben visszafizetjük a csomag 100%-át!

Ha kíváncsi vagy a Programra, kukkants bele a videókba itt!

Minden édesanyának, aki újra visszatérne a pörgős edzésekhez! 🙂 Első lépésnek a Szülés utáni 6 hetes regenerációt ajánljuk, főleg ha 4 hónapon belül szültél. De ezt a csomagot azoknak is készítettük, akik szülést követően akár hosszabb szünet után is szeretnének biztonságosan, szakszerűen visszatérni az edzésekhez.

Fokozatosan nehezedő erősítő edzéseket találsz a programban, melyekkel hétről hétre egyre közelebb kerülsz céljaidhoz és a fitt életmódhoz. A videókban nemcsak az edzésekre koncentrálunk, hanem az alapgyakorlatokat is nagyon alaposan átvesszük és előről építjük fel, hogy szabályosan és helyesen végezd. Ez különösen fontos ebben az időszakban.

A Fitt anya program 12 db sportvideót, 5 db edukációs videót (melyek a Szülés utáni 6 hetes programban is megtalálhatóak), 1 db szakmai cikket a futásról, 5 db gátizmtornát és 2 db meglepetés kedvezményt tartalmaz.

Igen! Itt is azt javasoljuk, hogy elsőként a Szülés utáni 6 hetes regeneráló programmal kezdj. Mindenképp konzultálj orvosoddal, mielőtt elkezdesz tornázni.

Érdemes készülnöd szalaggal, minibanddel, súlyzókkal, fitball labdával, softball labdával (kisebb puha labda), hengerrel.

Minden edzés más hosszúságú, a legrövidebb 26 perces, a leghosszabb pedig 58. Ahogy haladunk előre a programban egyre nehezebb edzésekre számíthatsz.

A teljes csomag ára 29.900 Forint. A csomag tartalmaihoz a vásárlás napjától számított 6 hónapon keresztül férsz hozzá.

Nagy-Kovács Ramóna sportszakember, 18 évnyi versenysportmúlt és több éves sportszakos tanulmányok, gyakorlatok. A Testnevelési Egyetemen végezett Bsc Testnevelő- Aerobik edző szakon, majd MA képzésen Testnevelő-Gyógytestnevelőként. Az egyetem mellett kezdett el edzősködni, kezdetben utánpótlás korosztálynak tartott sportaerobik és fitkid edzéseket, majd csoportos aerobik órákat adott felnőtt korosztálynak, a Semmelweis Egyetemen volt óraadó tanár. Ahogy befejezte az egyetemet, elvégezte az IWI Nemzetközi Fitnesziskola Személyi edző képzését, majd elhelyezkedett a Fay Oxygen Wellnessben, ahol két évig dolgozott személyi edzőként. 2021-2022-ben pedig elvégezte az Almásy Mozgásakadémia Fitmummy pre- és posztnatális tréningjét és az IWI Nemzetközi Fitnesziskola Pre-és Postnatal Tréner képzését.

A vásárlás napjától számított 6 hónapon keresztül férsz hozzá a Fitt anya program összes anyagához: videókhoz, szakmai anyagokhoz, edukatív tartalmakhoz.

Ha minden egészségügyi feltétel megfelelő hozzá, jól érzed magad, az orvosod zöld utat adott és elfogadod a felelősségvállalási nyilatkozatunkat, amit itt találsz: LINK

Igen, bankkártyával, banki utalásos fizetési móddal és OTP SZÉP kártyával is meg tudod vásárolni a csomagot. Fizetési szolgáltatónk az OTP SimplePay. Folyamatosan egyeztetünk a többi szolgáltatóval is (K&H és MKB Bank), így a következő hónapokban várhatóan újakkal bővül a SZÉP kártyás fizetési lehetőség!

Mindent megteszünk azért, hogy friss édesanyaként a legjobbat kapd a programon keresztül! Ha megvásároltad a csomagot, de nem azt kaptad, amire számítottál, vásárlástól számított 14 napig lehetőséged van lemondani, ebben az esetben visszafizetjük a csomag 100%-át! Ilyen esetben kérünk, vedd fel velünk a kapcsolatot emailen: [email protected]

Egy kis ízelítő a forgatásokból és videókból! 😉