❤️ 40%-os ANYÁK NAPI kedvezmény mindhárom kismama csomagra, CSAK MA! Kuponkód: ANYAKNAPI40 ❤️

"A biztonságos és szakszerű visszatérés a pörgős edzésekhez!"

Ugye te is várod már, hogy újra önfeledten edzhess és a rendszeres sportolás gyümölcsét élvezhesd?

A gyermekágyi időszak regenerációja már egy stabil alapot ad arra nekünk, hogy elkezdjük a pörgősebb és intenzívebb edzések felé venni az irányt. Vastaggal aláhúzzuk, hogy szülést követően a gyermekágyi időszakban a 6 hetes regenerációs programmal kezdj, hisz az az első és legfontosabb lépés a biztonságos és egészséges regenerációhoz szervezetünk számára! 😉 Ha még nem találkoztál vele, itt olvass róla!

Nagy-Kovács Ramóna vagyok és csapatommal közösen olyan kismamáknak és édesanyáknak szeretnénk segíteni, akik számára fontos az egészség. 18 év versenysport után éveken keresztül dolgoztam a sport világában. YouTube csatornámon évek óta igyekszem minden sportolni vágyó kismamának segíteni, de hogy ezt minél magasabb szinten tegyem és a nagy igényekre reagálva második várandósságom alatt elvégeztem az Almásy Mozgásakadémia Fitmummy pre- és posztnatális tréningjét, illetve az IWI Nemzetközi Fitnesziskolának is a Pre-és Postnatal Tréner képzését.

A Kismama Program végigkövette a második terhességemet, a 6 hetes regeneráció a saját gyermekágyi időszakomat és ezt a csomagot is “valós időben”, azaz a saját regenerációm időszakában forgattuk, hogy minél hitelesebb és szakszerűbb videókat nyújtsunk nektek.

Végigkísérlek az úton, hogy újra magabiztosan edzhess és felhőtlenül élvezd a mozgás nyújtotta örömöket!

Ebben a csomagban legfontosabb célunk, hogy az ideg-izom kapcsolatok felerősítése után (6 hetes regeneráló program anyagai) megtanuljuk újra helyesen végezni a gyakorlatokat. Ezért minden edzésen végigkísérlek és szóban folyamatosan figyelmeztetlek a legkritikusabb pontokra és mutatok könnyített verziókat is. A legfontosabb mint mindig, itt is az, hogy saját szintedhez mérten építkezz! Az edzések mellett külön figyelmet fordítunk a helyes kivitelezésekre, ezeket gyakorlatilag a nulláról építve tanítom meg nektek, így a későbbiekben is helyesen végzitek majd akár a guggolást, plank helyzetet, hasizomgyakorlatokat…

A csomag tartalma

12 sportvideó + edzésterv

Profin összeállított edzésterven keresztül vezetünk végig hétről hétre a fokozatosan nehezedő edzéseken.

 • 1. heti regenerációs edzés
 • 2. heti regenerációs edzés
 • 3. heti regenerációs edzés
 • 4. heti regenerációs edzés
 • 5. heti regenerációs edzés
 • 6. heti regenerációs edzés
 • 7. heti mozgástanító edzés
 • 8. heti mozgástanító edzés
 • 9. heti mozgástanító edzés
 • 10. heti köredzés
 • 11. heti köredzés
 • 12. heti köredzés

5 db edukációs videó

Lefektetjük az elméleti alapokat a helyes gyakorlatkivitelezésekhez.

 • A haránthasizom aktivációja
 • Medencefenék izmainak tornája
 • Tartásjavítás, elongáció
 • Szétnyílt hasizom és kiboltosulás
 • Szétnyílt hasizom mérése és a hasfal aktivitásának vizsgálata

6 db szakmai anyag

Mikor és hogyan lehet elkezdeni a futást? Gátizomtornákat minden mennyiségben!! 🙂

 • 1 db szakmai cikk a futás elkezdéséről, folytatásáról
 • 1. gátizomtorna gyakorlat
 • 2. gátizomtorna gyakorlat
 • 3. gátizomtorna gyakorlat
 • 4. gátizomtorna gyakorlat
 • 5. gátizomtorna gyakorlat

Meglepetés kedvezmények

Nem engedjük el a kezed! Meglepetésekkel várunk!

 • kedvezmény Selfit termékekre
 • kedvezmény a csomag utáni időszakra

A Fitt anya csomag ára

29.900 Ft

Egyszeri díj, 6 hónapos hozzáféréssel.

40% KEDVEZMÉNY
KUPONKÓD: ANYAKNAPI40

Seprényi Laura a Maternity vezető szülésznője, thai kismama masszőr ajánlásával!

Eddigi vásárlóink 99%-a ajánlaná ismerőseinek a Kismama Programot!

14 napos pénzvisszafizetési garancia.

Mindent megteszünk azért, hogy a legjobbat kapd a Programon keresztül! Ha megvásároltad a csomagot, de nem azt kaptad, amire számítottál, vásárlástól számított 14 napig lehetőséged van lemondani, ebben az esetben visszafizetjük a csomag 100%-át!

Ha kíváncsi vagy a Programra, kukkants bele a videókba itt!

Kinek ajánlott ez a program?

Minden édesanyának, aki újra visszatérne a pörgős edzésekhez! 🙂 Első lépésnek a Szülés utáni 6 hetes regenerációt ajánljuk, főleg ha 4 hónapon belül szültél. De ezt a csomagot azoknak is készítettük, akik szülést követően akár hosszabb szünet után is szeretnének biztonságosan, szakszerűen visszatérni az edzésekhez.

Milyen sportvideók vannak a csomagban?

Fokozatosan nehezedő erősítő edzéseket találsz a programban, melyekkel hétről hétre egyre közelebb kerülsz céljaidhoz és a fitt életmódhoz. A videókban nemcsak az edzésekre koncentrálunk, hanem az alapgyakorlatokat is nagyon alaposan átvesszük és előről építjük fel, hogy szabályosan és helyesen végezd. Ez különösen fontos ebben az időszakban.

Pontosan mit tartalmaz a csomag?

A Fitt anya program 12 db sportvideót, 5 db edukációs videót (melyek a Szülés utáni 6 hetes programban is megtalálhatóak), 1 db szakmai cikket a futásról, 5 db gátizmtornát és 2 db meglepetés kedvezményt tartalmaz.

Császármetszés esetén is elvégezhetem ezt a programot?

Igen! Itt is azt javasoljuk, hogy elsőként a Szülés utáni 6 hetes regeneráló programmal kezdj. Mindenképp konzultálj orvosoddal, mielőtt elkezdesz tornázni.

Milyen eszközökre lesz szükségem?

Érdemes készülnöd szalaggal, minibanddel, súlyzókkal, fitball labdával, softball labdával (kisebb puha labda), hengerrel.

Hány percesek az edzések?

Minden edzés más hosszúságú, a legrövidebb 26 perces, a leghosszabb pedig 58. Ahogy haladunk előre a programban egyre nehezebb edzésekre számíthatsz.

Mennyibe kerül a Szülés utáni 6 hetes regeneráló program?

A teljes csomag ára 29.900 Forint. A csomag tartalmaihoz a vásárlás napjától számított 6 hónapon keresztül férsz hozzá.

Kik a szakemberek akik összeállították a Programot?

Nagy-Kovács Ramóna sportszakember, 18 évnyi versenysportmúlt és több éves sportszakos tanulmányok, gyakorlatok. A Testnevelési Egyetemen végezett Bsc Testnevelő- Aerobik edző szakon, majd MA képzésen Testnevelő-Gyógytestnevelőként. Az egyetem mellett kezdett el edzősködni, kezdetben utánpótlás korosztálynak tartott sportaerobik és fitkid edzéseket, majd csoportos aerobik órákat adott felnőtt korosztálynak, a Semmelweis Egyetemen volt óraadó tanár. Ahogy befejezte az egyetemet, elvégezte az IWI Nemzetközi Fitnesziskola Személyi edző képzését, majd elhelyezkedett a Fay Oxygen Wellnessben, ahol két évig dolgozott személyi edzőként. 2021-2022-ben pedig elvégezte az Almásy Mozgásakadémia Fitmummy pre- és posztnatális tréningjét és az IWI Nemzetközi Fitnesziskola Pre-és Postnatal Tréner képzését.

Vásárlás után meddig férek hozzá a Program tartalmaihoz?

A vásárlás napjától számított 6 hónapon keresztül férsz hozzá a Fitt anya program összes anyagához: videókhoz, szakmai anyagokhoz, edukatív tartalmakhoz.

Mikor sportolhatok biztonsággal a szülést követően??

Ha minden egészségügyi feltétel megfelelő hozzá, jól érzed magad, az orvosod zöld utat adott és elfogadod a felelősségvállalási nyilatkozatunkat, amit itt találsz: LINK

Tudok bankkártyával, SZÉP kártyával, átutalással fizetni?

Igen, bankkártyával, banki utalásos fizetési móddal és OTP SZÉP kártyával is meg tudod vásárolni a csomagot. Fizetési szolgáltatónk az OTP SimplePay. Folyamatosan egyeztetünk a többi szolgáltatóval is (K&H és MKB Bank), így a következő hónapokban várhatóan újakkal bővül a SZÉP kártyás fizetési lehetőség!

Van lehetőségem lemondani a csomagot?

Mindent megteszünk azért, hogy friss édesanyaként a legjobbat kapd a programon keresztül! Ha megvásároltad a csomagot, de nem azt kaptad, amire számítottál, vásárlástól számított 14 napig lehetőséged van lemondani, ebben az esetben visszafizetjük a csomag 100%-át! Ilyen esetben kérünk, vedd fel velünk a kapcsolatot emailen: [email protected]

Egy kis ízelítő a forgatásokból és videókból! 😉