❤️ 25%-os KEDVEZMÉNY MINDEN TERMÉKÜNKRE* BLACK FRIDAY ALKALMÁBÓL! Kuponkód: KPBF25, HAVI LIVE+ kuponkód: KPBF25+ ❤️

SZÜLÉS UTÁNI 6 HETES REGENERÁLÓ PROGRAM


"A gyermekágyi időszak egyik legfontosabb lépése!"

A várandósság és szülés során rengeteg változáson megy át az édesanya teste, épp ezért nagyon fontos, hogy már a gyermekágyi időszakban elkezdjük a szakszerű és biztonságos regenerációt.

Nagy-Kovács Ramóna vagyok és csapatommal közösen olyan kismamáknak és édesanyáknak szeretnénk segíteni, akik számára fontos az egészség. 18 év versenysport után éveken keresztül dolgoztam a sport világában. YouTube csatornámon évek óta igyekszem minden sportolni vágyó kismamának segíteni, de hogy ezt minél magasabb szinten tegyem és a nagy igényekre reagálva második várandósságom alatt elvégeztem az Almásy Mozgásakadémia Fitmummy pre- és posztnatális tréningjét, illetve az IWI Nemzetközi Fitnesziskolának is a Pre-és Postnatal Tréner képzését.

A Kismama Program végigkövette a második terhességemet és ezt a csomagot is “valós időben”, azaz a saját regenerációm időszakában forgattuk, hogy minél hitelesebb és szakszerűbb videókat nyújthassunk nektek.

Ez a 6 hetes posztnatális tréning egy mozgásminta tanító program.

Az anyukák esetében a legfontosabb feladatunk a medence-, és az ágyéki gerinc funkciójának a helyreállítása.
A regenerációs program két lépcsőből áll, az első a lokális regeneráció. Csak ezzel foglalkozunk az első 6-8 hétben, ami alatt feladatunk, hogy visszahozzuk az ideg-izom közötti kapcsolatot, aktiváljuk a hasizmokat, tornáztassuk a medencefenék izmait, helyreállítsuk a légzésünket, és megtanuljuk a helyes testtartást.

A csomag tartalma

 • 1. heti regeneráció
 • 1. heti regeneráció: vénás torna
 • 1-2. heti nyújtás, hogy jobban érezd magad etetés közben
 • 2. heti regeneráció
 • 3. heti regeneráció, szoptatás miatti hátfájásra
 • 3. heti regeneráció
 • 4. heti regeneráció
 • 5. heti regeneráció
 • 5-6. heti regeneráció
 • 6. heti regeneráció
 •  
 • A haránthasizom aktivációja
 • Légzőtorna és légzésvizsgálat
 • Medencefenék izmainak tornája
 • Tartásjavítás, elongáció
 • Szétnyílt hasizom és kiboltosulás
 • Szétnyílt hasizom mérése és a hasfal aktivitásának vizsgálata
 • Hogyan szüntethetem meg a szülés utáni székrekedést?
 • Hogyan tudunk egészségesen fogyni szülés után? Mikor kezdjünk bele az életmódváltásba?
 • Hiedelmek, tévhitek és fűszerek szoptatás alatt
 • Szoptatás alatti étrend – szükséges-e több energiát, tápanyagot bevinni a várandóssághoz képest?
 • Van-e elegendő tejem, lehetséges-e a tejszaporítás?
 • Allergén prevenció, azaz megelőzhető-e az ételallergia, – intolerancia?

A szülés utáni 6 hetes regeneráló program ára

34.900 Ft

Egyszeri díj, 3 hónapos hozzáféréssel.

BLACK FRIDAY: 25% KEDVEZMÉNY
KUPONKÓD: KPBF25

A TELJES ÉLMÉNYT SZERETNÉD? JÓ HÍRÜNK VAN! KEDVEZMÉNNYEL ÖSSZECSOMAGULTUK NEKED!

2 az 1-ben akció: SZÜLÉS UTÁNI 6 HETES REGENERÉLÓ PROGRAM + FITT ANYA PROGRAM

Egyszeri megvásárlás, 9 hónapos hozzáférés

Közeledik a gyermekágyi időszakod? Szeretnél utána is biztonságosan és szakszerűen visszatérni a sportolásba? Jó hírünk van, mert 10% kedvezménnyel tiéd lehet a teljes regenerációs postpartum csomagunk, hogy a kórháztól egészen a pörgős edzésekig veled legyen egy profi csapat!

63 820 Ft

22 425 Ft

3 az 1-ben akció: KISMAMA PROGRAM + SZÜLÉS UTÁNI 6 HETES REGENERÉLÓ PROGRAM + FITT ANYA PROGRAM

Egyszeri megvásárlás, 1,5 éves hozzáférés

Ha tudatos kismamaként már most szeretnél felkészülni a teljes pre-és postpartum időszakod fitt és egészséges verziójára, tarts velünk! 20% kedvezménnyel tudod megvásárolni a három csomagot egybe, sőt, mindegyikhez 1,5 évig hozzáférsz. Bízd magad egy profi csapatra, végigvezetünk a teljes időszakon!

94 760 Ft

22 425 Ft

Seprényi Laura a Maternity vezető szülésznője, thai kismama masszőr ajánlásával!

Eddigi vásárlóink 95%-a ajánlaná ismerőseinek a Kismama Programot!

14 napos pénzvisszafizetési garancia.

Mindent megteszünk azért, hogy a legjobbat kapd kismamaként a Programon keresztül! Ha megvásároltad a csomagot, de nem azt kaptad, amire számítottál, vásárlástól számított 14 napig lehetőséged van lemondani, ebben az esetben visszafizetjük a csomag 100%-át!

Ha kíváncsi vagy a Programra, kukkants bele a videókba itt!

Minden édesanyának! 🙂 A legjobb, ha rögtön a szülést követően, még a kórházban el tudod kezdeni a regenerációt. Olyan videókat találsz a csomagban, melyeket ágyban is elvégezhetsz, így már kismamaként érdemes megvásárolnod a csomagot, hogy valóban el tudd kezdeni a tornákat a kórházban. De akkor is ajánljuk ezt a csomagot, ha már több ideje szültél, viszont most térnél vissza a sport világába. Ehhez az első lépés a szakszerű regeneráció.

Rögtön! Már a kórházi ágyon ajánlott elkezdeni, sőt, erősen ajánlott, hiszen így tudunk a leghatékonyabban segíteni szervezetünknek a regenerálódásban. A mozdulatsorok, terhelhetőségi szintek, fokozatok, ismétlésszámok, mozgásminták szakszerű összeállítása kiemelten fontos, ezt nyújtjuk ebben a csomagban.

A Szülés utáni 6 hetes regeneráló program 6 db edukációs videót, 10 db sportvideót és 6 db dietetikai szakmai cikket tartalmaz.

Igen! Sőt, a regenerációs folyamatot mindenképp érdemes biztonságos és szakszerű tornával elősegíteni. Mindenképp konzultálj orvosoddal, mielőtt elkezdesz tornázni.

Érdemes ágyban, vagy polifoam-on végezni a tornákat, a legtöbb esetben nem lesz szükséged eszközökre. Az eszközös edzéseknél pedig használunk szalagot és labdát, hengert, ezeket lehet helyettesíteni is otthoni eszközökkel, de alapvetően érdemes beszerezni ezeket a sportszereket.

Minden torna más hosszúságú. Találkozhatsz 5, 10, 20 perces videókkal is. A torna rendszeres ismétlése nagyon fontos pont, a gyakorlatokat érdemes minden nap elvégezni a szülés utáni hetekhez igazodva.

A teljes csomag ára 29.900 Forint. A csomag tartalmaihoz a vásárlás napjától számított 3 hónapon keresztül férsz hozzá.

Nagy-Kovács Ramóna sportszakember, 18 évnyi versenysportmúlt és több éves sportszakos tanulmányok, gyakorlatok. A Testnevelési Egyetemen végezett Bsc Testnevelő- Aerobik edző szakon, majd MA képzésen Testnevelő-Gyógytestnevelőként. Az egyetem mellett kezdett el edzősködni, kezdetben utánpótlás korosztálynak tartott sportaerobik és fitkid edzéseket, majd csoportos aerobik órákat adott felnőtt korosztálynak, a Semmelweis Egyetemen volt óraadó tanár. Ahogy befejezte az egyetemet, elvégezte az IWI Nemzetközi Fitnesziskola Személyi edző képzését, majd elhelyezkedett a Fay Oxygen Wellnessben, ahol két évig dolgozott személyi edzőként. 2021-2022-ben pedig elvégezte az Almásy Mozgásakadémia Fitmummy pre- és posztnatális tréningjét és az IWI Nemzetközi Fitnesziskola Pre-és Postnatal Tréner képzését.

Herbay-Varga Anita dietetikus, 2019-ben végzett a Semmelweis Egyetemen, azóta a Mydietetics társalapítójaként és egy belgyógyászat-diabetológia járóbeteg ellátásban kamatoztatja tudását. Több mint 11 éve dolgozik segítő szakmában, hiszi, hogy a csodamódszerek és -diéták helyett a személyreszabott, következetes életmódbeli- és étkezési szokások kialakítása az ami eredményre vezet. Az életmódváltás nem egyszerű, de együtt könnyebb.

mydietetics.hu/

Tihanyi Andrea dietetikus, 2016 óta dolgozik dietetikusként. Azóta több kórházban lehetősége volt szakmai tapasztalatot szerezni belgyógyászat, cukorbetegség, kardiológia, neurológia területén Magyarországon és Angliában. Külföldi tapasztalatai során egy gyakorlatias szemléletmódot sajátított el melyet jelenleg is kamatoztatni tud a dietetikai tanácsadások, étrendtervezés során. A Mydietetics társalapítójaként tevékenykedik jelenleg. Hisz abban, hogy a megfelelő szakmai segítséggel és támogatással, mindenki képes az életmód változtatásra. Gyakorló vegetáriánusként érdekli a fenntarthatóság, szeret főzni, új ízeket, recepteket kipróbálni. A sport gyerekkora óta heti szinten többször szerepel az életében, véli, hogy egy életmódváltó étrend csak a megfelelő mozgásprogrammal együtt lehet igazán sikeres.

mydietetics.hu/

A vásárlás napjától számított 3 hónapon keresztül férsz hozzá a Szülés utáni 6 hetes regeneráló program összes anyagához: videókhoz, blogcikkekhez, edukatív tartalmakhoz.

Ha minden egészségügyi feltétel megfelelő hozzá, jól érzed magad, az orvosod zöld utat adott és elfogadod a felelősségvállalási nyilatkozatunkat, amit itt találsz: LINK

Igen, bankkártyával, banki utalásos fizetési móddal és OTP SZÉP kártyával (szabadidő zseb) is meg tudod vásárolni a csomagot. Fizetési szolgáltatónk az OTP SimplePay. Folyamatosan egyeztetünk a többi szolgáltatóval is (K&H és MKB Bank), így a következő hónapokban várhatóan újakkal bővül a SZÉP kártyás fizetési lehetőség!

Mindent megteszünk azért, hogy friss édesanyaként a legjobbat kapd a Programon keresztül! Ha megvásároltad a csomagot, de nem azt kaptad, amire számítottál, vásárlástól számított 14 napig lehetőséged van lemondani, ebben az esetben visszafizetjük a csomag 100%-át! Ilyen esetben kérünk, vedd fel velünk a kapcsolatot emailen: [email protected]

Egy kis ízelítő a forgatásokból és videókból! 😉