❤️ 25%-os KEDVEZMÉNY MINDEN TERMÉKÜNKRE* BLACK FRIDAY ALKALMÁBÓL! Kuponkód: KPBF25, HAVI LIVE+ kuponkód: KPBF25+ ❤️

Gyakran ismételt kérdések

Az oldal tartalma feltöltés alatt.

Live edzés

Minden Live edzés előtti 10. percig lehet jegyet vásárolni, tehát ha szerdán 18.30-kor kezdünk, akkor 18.20-ig van lehetőséged megvenni a jegyet.

A Live megtekintéséhez a weboldal Live edzések aloldalán tudsz csatlakozni: https://kovirami.hu/live-edzes/

A következő live edzés előtti napig, azaz belépőjegyeddel következő kedd éjfélig bármikor vissza tudod nézni a live edzést! Így, ha lemaradtál az élő edzésről sem kell aggódnod, vedd meg a jegyet és végezd el akkor, amikor neked kényelmes!

Polifoammal és egy kis vízzel 🙂 Ha külön eszközre is szükség lenne az edzéshez, időben jelezzük.

Fizetési lehetőségek

Igen, jelenleg ez a fizetési mód ahogy jegyet tudsz váltani, vagy előfizetést tudsz vásárolni. Fizetési szolgáltatónk az OTP SimplePay.

Igen, az oldalon lehetőséged van banki átutalással is rendezni a kiválaszottt csomagodat. Kivétel ezalól a Havi Live+ előfizetéses csomagunk, azt csak bankkártyával tudod rendezni.

Igen! Jelenleg OTP SZÉP kártyával tudsz fizetni az oldalon a szabadidő zsebből, de folyamatosan egyeztetünk a többi szolgáltatóval is (K&H és MKB Bank), így a következő hónapokban várhatóan újakkal bővül a lehetőség! Egyedül a Havi Live+ előfizetéses csomagot nem lehet SZÉP kártyával fizetni.

Igen! Ha Havi Live+ csomaggal rendelkezel és időközben szeretnél módosítani a fizetési módon, a következőként tudod megtenni:

Jelentkezz be fiókodba, majd menj a Profilom oldalra. Választ ki a rendelést, majd az előfizetést. Ezután ezen a felületen tudod módosítani a beállításokat.

Csomagok

1db Live edzés belépőjegyet, amelynek birtokában az aktuális heti Live edzésen vehetsz részt. Amennyiben lemaradtál a Live-ról, ne aggódj, a következő live edzés előttig, azaz jövőhét kedd éjfélig bármikor visszanézheted a videót.

A Havi Live + csomag egy 30 napos előfizetés, melynek időtartama alatt minden szerdai live edzéshez tudsz csatlakozni és  korlátlanul vissza tudod nézni az eddigi összes LIVE edzést a Live archívum videótárunkban.  Az előfizetés 30 naponta automatikusan megújul, így újra terhelődik a kártyád az előfizetés összegével. Az előfizetés bármikor lemondható, így a fordulónapot követően megszűnik hozzáférésed.

Az előfizetésedet az alábbi módon tudod lemondani: Lépj be az oldalra a Belépés menüpont alatt. Ezt követően kattints a Fiókom menüpontra. Itt a Rendelések menüt válaszd. Itt kattints rá az előfizetésedhez tartozó sorban a Megtekintés gombra, ami a Műveletek oszlop alatt található. Itt az Aktuális előfizetések szekcióban kattints szintén a Megtekintés gombra. Itt találod az aktuális előfizetésedhez tartozó információkat. A lemondáshoz kapcsold ki az Automatikus megújítást vagy kattints a Lemondás gombra. Ha kikapcsolod az automtaikus megújítást, akkor az aktív előfzetésed fordulónapjáig lesz hozzáférésed a csomagod tartalmaihoz. Ezt követően bármikor újra elő fogsz majd tudni fizetni. Ha lemondod az előfizetést, elveszíted a fennmaradó jogosultságokat is.

A Fit Program egy 3 hónapos életmódváltó program, melynek keretin belül minden héten kétszer kapsz anyagokat: profi sportvideókat Ramitól, finom recepteket Balogh Adri dietetikusunktól videókkal és mindful tartalmakat Réka Ibolya mentális szakértőnktől. 100 nap alatt lépésről lépésre sajátíthatod el az egészséges életmódot önsanyargatás mentesen.

Egyszeri díj kifizetésével 100 napig férsz hozzá a Fit Program tartalmaihoz.

A csomag tartalma: 14 db sportvideó, 5+1 db edukatív videó, 3 db mentális egészségfejlesztő videó, 5 db dietetikai cikk. Egyszeri vásárlással tudod megvenni, a vásárlás napjától 9 hónapon keresztül férsz hozzá a Kismama Program összes tartalmához.

A csomag tartalma: 10 db sportvideó, 6 db edukatív videó és 6 db dietetikai cikk.

Ez a 6 hetes posztnatális tréning egy mozgásminta tanító program. Az anyukák esetében a legfontosabb feladatunk a medence-, és az ágyéki gerinc funkciójának a helyreállítása.

Egyszeri vásárlással tudod megvenni, a vásárlás napjától 3 hónapon keresztül férsz hozzá a Szülés utáni 6 hetes regeneráló program összes tartalmához.