Gyakran ismételt kérdések

Az oldal tartalma feltöltés alatt.

Live edzés

Minden Live edzés előtti 10. percig lehet jegyet vásárolni, tehát ha szerdán 18.30-kor kezdünk, akkor 18.20-ig van lehetőséged megvenni a jegyet.

A Live megtekintéséhez a weboldal Live edzések aloldalán tudsz csatlakozni: http://kovirami.hu/live-edzes/

Aki az adott Live-ra vette a belépőjegyet, annak az adott hét vasárnap estéig nézhető vissza a videó korlátlanul. Ha viszont Havi Live+ előfizetésed van, akkor korlátlan hozzáférést kapsz az eddigi Live videókhoz a Videótáron belül.

Polifoammal és egy kis vízzel 🙂 Ha külön eszközre is szükség lenne az edzéshez, időben jelezzük.

Fizetési lehetőségek

Az oldalon jelenleg nem tudsz átutalással fizetni, azonban a jövőben tervezzük bevezetni az átutalásos fizetést az előfizetéses csomagok esetében.

Az oldalon jelenleg nem tudsz SZÉP kártyával fizetni.

Igen, jelenleg ez a fizetési mód ahogy jegyet tudsz váltani, vagy előfizetést tudsz vásárolni. Fizetési szolgáltatónk az OTP SimplePay.

Az előfizetésedet az alábbi módon tudod lemondani: Lépj be az oldalra a Belépés menüpont alatt. Ezt követően kattints a Fiókom menüpontra. Itt a Rendelések menüt válaszd. Itt kattints rá az előfizetésedhez tartozó sorban a Megtekintés gombra, ami a Műveletek oszlop alatt található. Itt az Aktuális előfizetések szekcióban kattints szintén a Megtekintés gombra. Itt találod az aktuális előfizetésedhez tartozó információkat. A lemondáshoz kapcsold ki az Automatikus megújítást vagy kattints a Lemondás gombra. Ha kikapcsolod az automtaikus megújítást, akkor az aktív előfzetésed fordulónapjáig lesz hozzáférésed a csomagod tartalmaihoz. Ezt követően bármikor újra elő fogsz majd tudni fizetni. Ha lemondod az előfizetést, elveszíted a fennmaradó jogosultságokat is.

Csomagok

1db Live edzés belépőjegyet, amelynek birtokában az aktuális heti Live edzésen vehetsz részt. Amennyiben lemaradtál a Live-ról, ne aggódj, vasárnap éjfélig bármikor visszanézheted a videót.

A Havi Live csomag egy 30 napos előfizetés, melynek lényege, hogy 1 hónapon keresztül az összes aktuális Live-on részt tudsz venni kedvezményes áron, ugyanis 4 Live belépőt kapsz, 3 áráért. Az előfizetéssel 30 naponta automatikusan terhelődik a kártyád az előfizetés összegével. Az előfizetés bármikor lemondható, így a fordulónapot követően megszűnik hozzáférésed.

A Havi Live + csomag egy 30 napos előfizetés és mindent tartalmaz, mint ami elérhető a Havi Live előfizetésben (Live edzéseken való részvétel), sőt emellett meghívót kapsz a zárt Facebook csoportunkba és előfizetésed időtartama alatt  korlátlanul vissza tudod nézni az eddigi összes LIVE edzést.  Az előfizetéssel 30 naponta automatikusan terhelődik a kártyád az előfizetés összegével. Az előfizetés bármikor lemondható, így a fordulónapot követően megszűnik hozzáférésed.

A Fit Program csomag egy 30 napos előfizetés, a legteljesebb előfizetésünk. Mindent tartalmaz amit a Havi Live + (élő edzések, live videótár, Facebook csoport tagság), sőt, még ennél többet is! Elérhetővé válik számodra a zárt videótárunk, ahol edzések, főzős videók, szakmai beszélgetések érhetőek el. Továbbá hozzáférést kapsz a 10 napos minta étrendünkhöz, ahol konkrét recepteket találsz minden ételről és bevásárló listát is összeállítunk neked. Emellett hozzáférsz a minta edzéstervhez is, melyet Rami állított össze.

Az előfizetéssel 30 naponta automatikusan terhelődik a kártyád az előfizetés összegével. Az előfizetés bármikor lemondható, így a fordulónapot követően megszűnik hozzáférésed.

A csomag tartalma: 14 db sportvideó, 5+1 db edukatív videó, 3 db mentális egészségfejlesztő videó, 5 db dietetikai cikk. Egyszeri vásárlással tudod megvenni, a vásárlás napjától 9 hónapon keresztül férsz hozzá a Kismama Program összes tartalmához.

Igen! Ha magasabb árú csomagra szeretnél előfizetni, ezt bármikor megteheted. A rendszer csak a különbözetet fogja neked felszámolni az aktuális előfizetésed fordulónapjáig. A fordulónapot követően pedig azt az összeget fogja tőled levonni amely csomagra váltottál.

Az előfizetéssel 30 naponta automatikusan terhelődik a kártyád az előfizetés összegével. Az előfizetés bármikor lemondható, így fordulónapot követően megszűnik hozzáférésed.