❤️ 25%-os KEDVEZMÉNY MINDEN TERMÉKÜNKRE* BLACK FRIDAY ALKALMÁBÓL! Kuponkód: KPBF25, HAVI LIVE+ kuponkód: KPBF25+ ❤️

A Kovirami Program Kismama Programjának felelősségvállalási nyilatkozata

A Kovirami Program Kismama Programjában olyan videókat találsz, melyek a várandósságod alatti testmozgást segítik és hozzájárulnak a fitt és egészséges életmód kialakításához.

A sportvideókban Nagy-Kovács Ramóna instruál végig, aki a felvételek idején második babájával volt várandós, így mindent hitelesen és életszerűen mutat be. Az általa összekészített tornák és edzések profi szakmai alapokon nyugszanak. Rami 18 éves versenysportmúlttal rendelkezik, az egészséges életmód gyermekkora óta része a mindennapjainak, emellett tanulmányait is a sport vonalán folytatta: Testnevelési Egyetem Bsc, Testnevelő- Aerobik edző szak, MA képzés Testnevelő-Gyógytestnevelő, Személyi edző képzés az IWI Nemzetközi Fitnesziskolában. Almásy Mozgásakadémia Fitmummy pre- és posztnatális tréning, IWI Nemzetközi Fitnesziskola Pre-és Postnatal Trénerképzés.

A rendszeres testmozgás számos előnnyel jár mind a kismamának, mind a babának. Viszont fontos előkészületi szabályok vannak, melyeket be kell tartani, ha várandósan szeretnénk edzeni.

Az első és legfontosabb, hogy konzultálj kezelőorvosoddal és ha ő zöld utat adott, elkezdheted az edzéseket, ha:

  • Közvetlenül edzés előtt nem érzed magad rosszul
  • Minden körülmény adott a biztonságos edzéshez (pl. csúszásmentes felület)
  • Ha úgy érzed, jól esne a testmozgás
  • Ha edzés közben a következőket tapasztalod magadon, azonnal abba kell hagynod a sportot: szédülés, légszomj, ájulásközeli állapot, tartósan magas (150 bpm feletti) pulzusszám, hányinger, fejfájás, túlzott izzadás, túlhevülés, hasfájás, vérzés, izomgyengeség/fájdalom, erős hát-, szemérem- vagy medencefájdalom.

A Kismama Programban szereplő videók nem minősülnek gyógytornának, azok elvégzését komplikációk vagy bármilyen betegség megléte alatt nem ajánljuk.

A Kismama Programban szereplő edzéseket csak és kizárólag saját felelősségre végezheted, a készítő semmilyen sérülésért, komplikációért nem vállal felelősséget.

A Kovirami Program Kismama Programjának megvásárlásával elfogadod a felelősségvállalási nyilatkozatot.

Mielőtt belevágnál az edzésekbe, konzultálj orvosoddal, mérd fel saját állapotodat és jóllétedet, és ha minden oldalról engedélyezett a sport, vágj bele az edzésekbe, sportolj, légy fitt és tégy jót magadnak és babádnak is! 🙂