❤️ 25%-os KEDVEZMÉNY MINDEN TERMÉKÜNKRE* BLACK FRIDAY ALKALMÁBÓL! Kuponkód: KPBF25, HAVI LIVE+ kuponkód: KPBF25+ ❤️

A Kovirami Program Fitt anya programjának felelősségvállalási nyilatkozata

A Kovirami Program Fitt anya programjában olyan videókat találsz, melyek a várandósságot követően, a gyermekágyi időszak után segítik az édesanyákat visszatérni az erősebb fizikai mozgásformákhoz és a fitt és egészséges életmód kialakításához.

A sportvideókban Nagy-Kovács Ramóna instruál végig, aki a felvételek idején szintén gyermekágyi időszakát követően a regeneráció időszakában volt, így mindent hitelesen és életszerűen mutat be. Az általa összekészített tornák és edzések profi szakmai alapokon nyugszanak. Rami 18 éves versenysportmúlttal rendelkezik, az egészséges életmód gyermekkora óta része a mindennapjainak, emellett tanulmányait is a sport vonalán folytatta: Testnevelési Egyetem Bsc, Testnevelő- Aerobik edző szak, MA képzés Testnevelő-Gyógytestnevelő, Személyi edző képzés az IWI Nemzetközi Fitnesziskolában. Almásy Mozgásakadémia Fitmummy pre- és posztnatális tréning, IWI Nemzetközi Fitnesziskola Pre-és Postnatal Trénerképzés.

Ebben a csomagban lévő videókat is fokozatosan, saját szintedhez mérve végezd, ha kell végy vissza az intenzitásból, végezd a könnyített gyakorlatot, vagy hagyd abba a tornát. Rami is végig segíteni fog, hogy mikor mit kell érezned a helyes gyakorlatok elvégzésekor.

Az első és legfontosabb, hogy konzultálj kezelőorvosoddal és ha ő zöld utat adott, elkezdheted az edzést, ha:

  • Közvetlenül az edzés előtt nem érzed magad rosszul
  • Minden körülmény adott a biztonságos edzéshez (pl. csúszásmentes felület)
  • Ha úgy érzed, jól esne a testmozgás
  • Ha edzés közben a következőket tapasztalod magadon, azonnal abba kell hagynod a sportot: szédülés, légszomj, ájulásközeli állapot, tartósan magas (150 bpm feletti) pulzusszám, hányinger, fejfájás, túlzott izzadás, túlhevülés, hasfájás, vérzés, izomgyengeség/fájdalom, erős hát-, szemérem- vagy medencefájdalom.

A Fitt anya programban szereplő videók nem minősülnek gyógytornának, azok elvégzését komplikációk vagy bármilyen betegség megléte alatt nem ajánljuk.

A Fitt anya programban szereplő edzéseket csak és kizárólag saját felelősségre végezheted, a készítő semmilyen sérülésért, komplikációért nem vállal felelősséget.

A Kovirami Program Fitt anya programjának megvásárlásával elfogadod a felelősségvállalási nyilatkozatot.

Mielőtt belevágnál az edzésekbe, konzultálj orvosoddal, mérd fel saját állapotodat és jóllétedet, és ha minden oldalról engedélyezett a sport, vágj bele az edzésekbe, sportolj, légy fitt és tégy jót magadnak és babádnak is! 🙂