❤️ 25%-os KEDVEZMÉNY MINDEN TERMÉKÜNKRE* BLACK FRIDAY ALKALMÁBÓL! Kuponkód: KPBF25, HAVI LIVE+ kuponkód: KPBF25+ ❤️

Használd az exkluzív kuponkódot: KMAMA30
és vásárold meg most 30% kedvezménnyel a Kismama Programot!


"Egy boldog és fitt kismama a legjobb a fejlődő babának."

Ha éppen babát vársz, a legjobb helyen jársz! Nagy szeretettel üdvözlünk a Kismama Programunk bemutatkozó oldalán. Nagy-Kovács Ramóna vagyok és csapatommal közösen olyan kismamáknak szeretnénk segíteni, akik az egészséges étkezés mellett mentálisan és testileg is szeretnék a legjobbat kihozni várandósságukból saját maguknak és babájuknak is. 18 évi versenysport után éveken keresztül dolgoztam a sport világában. Az első terhességem alatt is végig rendszeresen sportoltam, hiszen tudtam, hogy ezzel Olivérnek is a legjobbat nyújtom. Rengetegen érdeklődtek a terhesség alatti edzés lehetőségeiről, ezért a második várandósságom előtt eldöntöttem, hogy segíteni szeretnék minden kismamának. Elvégeztem az Almásy Mozgásakadémia Fitmummy pre- és posztnatális tréningjét, illetve az IWI Nemzetközi Fitnesziskolának is a Pre-és Postnatal Tréner képzését majd rengeteg munkát és szeretetet beletéve, megalkottuk a Kovirami Program Kismama Programját. Nektek!

A Kismama Program az elejétől kezdve végigkövette második várandósságomat, azaz minden videót úgy forgattunk, hogy valós időben tudjuk neked átadni a tapasztalatokat, lehetőségeket.

A legnagyobb szeretettel mutatjuk be neked a Kismama Programot, hogy te is egy egészséges, fitt és boldog kismamaként éld meg várandósságodat és a legjobbat nyújthasd babádnak. ❤

A csomag tartalma

 • 1. trimeszteri átmozgató edzés
 • Teljes testet átmozgató edzés
 • Reggeli ébresztő nyújtás
 • Gumiszalagos erősítő edzés, teljes test
 • Súlyzós, szalagos teljes testedzés
 • Keringésjavító aerobik edzés
 • Gátizomtorna
 • 40 perces mobilizációs erősítés
 • Kismama jóga
 • Gerinctréning
 • Fitball labdás erősítő edzés
 • 30 perces mobilizáció és gátizomtorna
 • Pörgős aerobik erősítés
 • Keringésjavító vénás torna
 • Miért mozogj várandósan
 • Edzés az első trimeszterben
 • Változások a várandósság alatt
 • A légzés fontossága
 • Futás a várandósság alatt
 • Rami személyes története a ti kérdéseitek alapján
 • Zümmögő légzés – Réka Ibolya & Rami
 • Feltöltő relaxáció – Réka Ibolya & Rami
 • Egyensúly és légzés – Réka Ibolya & Rami
 • Az első 1000 nap
 • Hogyan étkezz helyesen várandósan? Mi az amire, mindenképp figyelj?
 • A terhességi cukorbetegségről
 • Kell-e várandósság alatt vitamint, étrendkiegészítőt szedni?
 • Tiltólistás ételek?

A Kismama Program ára

44.900 Ft

Egyszeri díj, 9 hónapos hozzáféréssel.

30% KEDVEZMÉNY
KUPONKÓD: KMAMA30

30% KEDVEZMÉNY
KUPONKÓD: km30

Seprényi Laura a Maternity vezető szülésznője, thai kismama masszőr ajánlásával!

Eddigi vásárlóink 94,9%-a ajánlaná ismerőseinek a Kismama Programot!

/Forrás: saját vásárlói kutatás, 2022. július/
Biztosan te is szeretni fogod! Ha mégsem…

14 napos pénzvisszafizetési garancia.

Mindent megteszünk azért, hogy a legjobbat kapd kismamaként a Programon keresztül! Ha megvásároltad a csomagot, de nem azt kaptad, amire számítottál, vásárlástól számított 14 napig lehetőséged van lemondani, ebben az esetben visszafizetjük a csomag 100%-át!

Több, mint 10 órányi videós anyag!

Ha kíváncsi vagy a Programra, kukkants bele a videókba itt!

A Kismama Programban olyan edzéseket találsz, melyeket a terhességed teljes időszaka alatt biztonsággal végezhetsz. Az első 12 hétben érdemes jobban odafigyelni arra, mit kíván a tested, mennyi mozgást bír el. Erre az időszakra is találsz megfelelő edzést nálunk.

A csomag tartalma: 14 db sportvideó, 5+1 db edukatív videó, 3 db mentális egészségfejlesztő videó, 5 db dietetikai cikk.

A vásárlás napjától számított 9 hónapon keresztül férsz hozzá a Kismama Program összes anyagához: videókhoz, blogcikkekhez, edukatív tartalmakhoz.

Igyekeztünk minél színesebb csomagot összeállítani nektek, hogy a 9 hónap alatt kedvetekre tudjátok váltogatni az edzéseket. Többek között jóga, aerobik, súlyzós és szalagos edzés, vénás torna, gátizom torna, reggeli edzés és kardió is vár rád. És természetesen minden edzést végiginstruálok, azaz folyamatosan vezetlek a helyes gyakorlatkivitelezések mentén, hogy tökéletesen tudd végezni azokat.

Minden edzéshez készíts magad mellé vizet és polifoamot. Az eszközös edzéseinknél pedig használunk kézisúlyzókat, szalagokat és fitball labdát (esetenként széket vagy kanapét).

Minden edzés más hosszúságú. Találkozhatsz 20, 40 perces és 1 órás edzésekkel is, de például egy gátizomtorna kb. 10 perces testmozgás.

A teljes csomag ára 39.900 Forint. A csomag tartalmaihoz a vásárlás napjától számított 9 hónapon keresztül férsz hozzá.

Nagy-Kovács Ramóna sportszakember, 18 évnyi versenysportmúlt és több éves sportszakos tanulmányok, gyakorlatok. A Testnevelési Egyetemen végezett Bsc Testnevelő- Aerobik edző szakon, majd MA képzésen Testnevelő-Gyógytestnevelőként. Az egyetem mellett kezdett el edzősködni, kezdetben utánpótlás korosztálynak tartott sportaerobik és fitkid edzéseket, majd csoportos aerobik órákat adott felnőtt korosztálynak, a Semmelweis Egyetemen volt óraadó tanár. Ahogy befejezte az egyetemet, elvégezte az IWI Nemzetközi Fitnesziskola Személyi edző képzését, majd elhelyezkedett a Fay Oxygen Wellnessben, ahol két évig dolgozott személyi edzőként. 2021-2022-ben pedig elvégezte az Almásy Mozgásakadémia Fitmummy pre- és posztnatális tréningjét és az IWI Nemzetközi Fitnesziskola Pre-és Postnatal Tréner képzését.

Balogh Adrienn dietetikus, 2012 óta gyakorolja szakmáját, dolgozott gyermekkekkel és felnőttekkel egyaránt, mind kórházi mind járóbeteg ellátásban. Álláspontja szerint fontosabb az étrend szervezetre gyakorolt hatásait és a gyakorlati szempontokat megértenünk és apró lépésekkel haladnunk előre ahhoz, hogy hosszútávon követhető életmódot alakítsunk ki magunknak és ne egy görcsösen követett étrendre alapozzuk az életvitelünket. A Tápláld jól oldal megalkotója és vezetője. https://taplaldjol.hu/

Tóth Réka Ibolya mentális szakértő, Magyarország mindfulness hírnöke, a MDNFL Flow megalapítója: minden lépésével, kurzusával, vezetett meditációjával szeretné elérhetővé tenni a nyugalmat és kiegyensúlyozott életet mindenki számára. Az évek alatt már több százezer emberhez juttatta el a mindfulness csodáját. A MNDFL flow meditációk jellemzője, hogy könnyed és modern stílusban tanítanak meg az életet még jobban élni. https://mflow.hu/

A Kismama Program kifejezetten a várandósság alatti időszakra fókuszál, azaz a prenatális időszakra illeszkedő edzéseket, edukatív videókat, mindful gyakorlatokat és dietetikai cikkeket tartalmaz.

A szülés utáni, azaz a posztnatális időszakra egy másik csomaggal készültünk, melyben célzottan a testünk változásainak megfelelő anyagokkal várunk.

Ha minden egészségügyi feltétel megfelelő hozzá, az orvosod zöld utat adott és elfogadod a felelősségvállalási nyilatkozatunkat, amit itt találsz: LINK

Igen, bankkártyával, banki utalásos fizetési móddal és OTP SZÉP kártyával (szabadidő zseb) is meg tudod vásárolni a csomagot. Fizetési szolgáltatónk az OTP SimplePay. Folyamatosan egyeztetünk a többi szolgáltatóval is (K&H és MKB Bank), így a következő hónapokban várhatóan újakkal bővül a SZÉP kártyás fizetési lehetőség!

Mindent megteszünk azért, hogy a legjobbat kapd kismamaként a Programon keresztül! Ha megvásároltad a csomagot, de nem azt kaptad, amire számítottál, vásárlástól számított 14 napig lehetőséged van lemondani, ebben az esetben visszafizetjük a csomag 100%-át! Ilyen esetben kérünk, vedd fel velünk a kapcsolatot emailen: [email protected]

Egy kis ízelítő a forgatásokból és videókból! 😉