❤️ 40%-os ANYÁK NAPI kedvezmény mindhárom kismama csomagra, CSAK MA! Kuponkód: ANYAKNAPI40 ❤️

Használd az exkluzív kuponkódot: KMAMA30
és vásárold meg most 30% kedvezménnyel a Kismama Programot!


"Egy boldog és fitt kismama a legjobb a fejlődő babának."

Ha éppen babát vársz, a legjobb helyen jársz! Nagy szeretettel üdvözlünk a Kismama Programunk bemutatkozó oldalán. Nagy-Kovács Ramóna vagyok és csapatommal közösen olyan kismamáknak szeretnénk segíteni, akik az egészséges étkezés mellett mentálisan és testileg is szeretnék a legjobbat kihozni várandósságukból saját maguknak és babájuknak is. 18 évi versenysport után éveken keresztül dolgoztam a sport világában. Az első terhességem alatt is végig rendszeresen sportoltam, hiszen tudtam, hogy ezzel Olivérnek is a legjobbat nyújtom. Rengetegen érdeklődtek a terhesség alatti edzés lehetőségeiről, ezért a második várandósságom előtt eldöntöttem, hogy segíteni szeretnék minden kismamának. Elvégeztem az Almásy Mozgásakadémia Fitmummy pre- és posztnatális tréningjét, illetve az IWI Nemzetközi Fitnesziskolának is a Pre-és Postnatal Tréner képzését majd rengeteg munkát és szeretetet beletéve, megalkottuk a Kovirami Program Kismama Programját. Nektek!

A Kismama Program az elejétől kezdve végigkövette második várandósságomat, azaz minden videót úgy forgattunk, hogy valós időben tudjuk neked átadni a tapasztalatokat, lehetőségeket.

A legnagyobb szeretettel mutatjuk be neked a Kismama Programot, hogy te is egy egészséges, fitt és boldog kismamaként éld meg várandósságodat és a legjobbat nyújthasd babádnak. ❤

A csomag tartalma

14 db sportvideó

Eszközös és eszköznélküli edzések, melyeket profi szakmai alapokra helyeztünk. Itt nemcsak laza kismama edzések várnak, hanem biztonsággal végezhető aerobik és kardió edzés is!

 • 1. trimeszteri átmozgató edzés
 • Teljes testet átmozgató edzés
 • Reggeli ébresztő nyújtás
 • Gumiszalagos erősítő edzés, teljes test
 • Súlyzós, szalagos teljes testedzés
 • Keringésjavító aerobik edzés
 • Gátizomtorna
 • 40 perces mobilizációs erősítés
 • Kismama jóga
 • Gerinctréning
 • Fitball labdás erősítő edzés
 • 30 perces mobilizáció és gátizomtorna
 • Pörgős aerobik erősítés
 • Keringésjavító vénás torna

5 + 1 db edukatív videó

Szeretnénk, ha minden kérdésetekre választ kapnátok. Érdemes-e kardiózni terhesség alatt, mire kell figyelni az edzéseknél, lehet-e futni, mi az a vénás edzés? Több érdekes témával várunk!

 • Miért mozogj várandósan
 • Edzés az első trimeszterben
 • Változások a várandósság alatt
 • A légzés fontossága
 • Futás a várandósság alatt
 • Rami személyes története a ti kérdéseitek alapján

3 db mindful videó

A lelki felfrissülést és megnyugvást is átélheted. Különleges légzéstechnikával, meditációval és relaxációval készültünk.

 • Zümmögő légzés – Réka Ibolya & Rami
 • Feltöltő relaxáció – Réka Ibolya & Rami
 • Egyensúly és légzés – Réka Ibolya & Rami

5 db dietetikai cikk

A legfontosabb témákat járjuk körbe dietetikusunk,
Balog Adri segítségével. Az első 1000 nap, vannak tiltólistás ételek, mi az a terhességi cukorbetegség,
hogy étkezzünk egészségesen.

 • Az első 1000 nap
 • Hogyan étkezz helyesen várandósan? Mi az amire, mindenképp figyelj?
 • A terhességi cukorbetegségről
 • Kell-e várandósság alatt vitamint, étrendkiegészítőt szedni?
 • Tiltólistás ételek?

A Kismama Program ára

39.900 Ft

Egyszeri díj, 9 hónapos hozzáféréssel.

30% KEDVEZMÉNY
KUPONKÓD: KMAMA30

30% KEDVEZMÉNY
KUPONKÓD: km30

Seprényi Laura a Maternity vezető szülésznője, thai kismama masszőr ajánlásával!

Kismama vagy és már most biztosítani szeretnéd a tested helyes regenerációját szülés után? Vedd meg a Kismama Program mellé a Szülés utáni 6 hetes regeneráló programunkat most 20% csomagkedvezménnyel összesen csak 55.800 Forintért!

Eddigi vásárlóink 94,9%-a ajánlaná ismerőseinek a Kismama Programot!

"Minden anyukának bizalommal ajánlom a Kovirami Program Kismama Programját, hatalmas segítséget és biztonságot nyújt a testmozgás fenntartásában a várandósság alatt. Az edzések egyáltalán nem unalmasak, én nagyon élvezem őket és minden mozdulat érthetően be van mutatva. Az edukatív videók rengeteg fontos dologra felhívják a figyelmet, miközben megnyugtatnak. Egyik legjobb befektetés volt, ilyen tudással indítani és megalapozni ezt az időszakot. Köszönöm ♥️♥️"

Melinda (29)

"3. gyerkőcömet várom, 38. éves sportoló vagyok. Ilyen fitt és energikus kismama még nem voltam, az elmúlt terhességeim során, köszönhetően Rami teljeskörű Kismama Programjának. Szívből ajánlom mindenkinek."

Zsuzsi(38)

"Nagyon tetszenek a videók, jó, hogy találhatóak rövidebb - hosszabb videók is, így ha kevés időm is van, akkor is beiktatok egy fél óra tornát. Nagyon motiváló egy csinos kismamával együtt tornázni, szuper, hogy ennyire nagy hangsúly van a helyes kivitelezésen. Örülök, hogy az OGTT -n is jó lett az eredményem, amihez a tornák is hozzásegítettek. Őszintén mindenkinek tudom ajánlani, aki testileg és lelkileg is fitt szeretne maradni ebben a csodás időszakban."

Dóri (29)

"Az első és legfontosabb Rami szakértelme és szemlélete a várandósság alatt végezhető edzésekről. Azt gondolom, hogy a várandós gondozás egy nagyon bizalmi kérdés úgy a nőgyógyászati vizsgálatokkal kapcsolatban, mint az edzés területén. Minden kismama csak a legbiztonságosabban végezhető gyakorlatokat szeretné végezni - ezt a Kismama Program teljes mértékben biztosítja."

Sári (30)

"Évek óta csinálom már Rami edzéseit. Talán 6 hetes várandós voltam, amikor megláttam instagramon, hogy készül a csomag. 🤩 Végtelenül megörültem neki, alig vártam, hogy végre olyan edzéseket tudjak csinálni, amit tudom, hogy szakértők raktak össze, így biztonságos nekem is és a babámnak is. Ráadásul itt van a videók között pörgős és erősítő edzés is, ahol jól el tudok fáradni."

Zsófi (27)

/Forrás: saját vásárlói kutatás, 2022. július/
Biztosan te is szeretni fogod! Ha mégsem…

14 napos pénzvisszafizetési garancia.

Mindent megteszünk azért, hogy a legjobbat kapd kismamaként a Programon keresztül! Ha megvásároltad a csomagot, de nem azt kaptad, amire számítottál, vásárlástól számított 14 napig lehetőséged van lemondani, ebben az esetben visszafizetjük a csomag 100%-át!

Több, mint 10 órányi videós anyag!

Ha kíváncsi vagy a Programra, kukkants bele a videókba itt!

Hány hónapos terhesként kezdhetem el az edzéseket?

A Kismama Programban olyan edzéseket találsz, melyeket a terhességed teljes időszaka alatt biztonsággal végezhetsz. Az első 12 hétben érdemes jobban odafigyelni arra, mit kíván a tested, mennyi mozgást bír el. Erre az időszakra is találsz megfelelő edzést nálunk.

Pontosan mit tartalmaz a Kismama Program?

A csomag tartalma: 14 db sportvideó, 5+1 db edukatív videó, 3 db mentális egészségfejlesztő videó, 5 db dietetikai cikk.

Meddig nézhetem vissza a videókat?

A vásárlás napjától számított 9 hónapon keresztül férsz hozzá a Kismama Program összes anyagához: videókhoz, blogcikkekhez, edukatív tartalmakhoz.

Milyen típusú edzésekre számíthatok?

Igyekeztünk minél színesebb csomagot összeállítani nektek, hogy a 9 hónap alatt kedvetekre tudjátok váltogatni az edzéseket. Többek között jóga, aerobik, súlyzós és szalagos edzés, vénás torna, gátizom torna, reggeli edzés és kardió is vár rád. És természetesen minden edzést végiginstruálok, azaz folyamatosan vezetlek a helyes gyakorlatkivitelezések mentén, hogy tökéletesen tudd végezni azokat.

Milyen eszközökre lesz szükségem?

Minden edzéshez készíts magad mellé vizet és polifoamot. Az eszközös edzéseinknél pedig használunk kézisúlyzókat, szalagokat és fitball labdát (esetenként széket vagy kanapét).

Hány percesek az edzések?

Minden edzés más hosszúságú. Találkozhatsz 20, 40 perces és 1 órás edzésekkel is, de például egy gátizomtorna kb. 10 perces testmozgás.

Mennyibe kerül a Kismama Program?

A teljes csomag ára 39.900 Forint. A csomag tartalmaihoz a vásárlás napjától számított 9 hónapon keresztül férsz hozzá.

Kik a szakemberek akik összeállították a Programot?

Nagy-Kovács Ramóna sportszakember, 18 évnyi versenysportmúlt és több éves sportszakos tanulmányok, gyakorlatok. A Testnevelési Egyetemen végezett Bsc Testnevelő- Aerobik edző szakon, majd MA képzésen Testnevelő-Gyógytestnevelőként. Az egyetem mellett kezdett el edzősködni, kezdetben utánpótlás korosztálynak tartott sportaerobik és fitkid edzéseket, majd csoportos aerobik órákat adott felnőtt korosztálynak, a Semmelweis Egyetemen volt óraadó tanár. Ahogy befejezte az egyetemet, elvégezte az IWI Nemzetközi Fitnesziskola Személyi edző képzését, majd elhelyezkedett a Fay Oxygen Wellnessben, ahol két évig dolgozott személyi edzőként. 2021-2022-ben pedig elvégezte az Almásy Mozgásakadémia Fitmummy pre- és posztnatális tréningjét és az IWI Nemzetközi Fitnesziskola Pre-és Postnatal Tréner képzését.

Balogh Adrienn dietetikus, 2012 óta gyakorolja szakmáját, dolgozott gyermekkekkel és felnőttekkel egyaránt, mind kórházi mind járóbeteg ellátásban. Álláspontja szerint fontosabb az étrend szervezetre gyakorolt hatásait és a gyakorlati szempontokat megértenünk és apró lépésekkel haladnunk előre ahhoz, hogy hosszútávon követhető életmódot alakítsunk ki magunknak és ne egy görcsösen követett étrendre alapozzuk az életvitelünket. A Tápláld jól oldal megalkotója és vezetője. https://taplaldjol.hu/

Tóth Réka Ibolya mentális szakértő, Magyarország mindfulness hírnöke, a MDNFL Flow megalapítója: minden lépésével, kurzusával, vezetett meditációjával szeretné elérhetővé tenni a nyugalmat és kiegyensúlyozott életet mindenki számára. Az évek alatt már több százezer emberhez juttatta el a mindfulness csodáját. A MNDFL flow meditációk jellemzője, hogy könnyed és modern stílusban tanítanak meg az életet még jobban élni. https://mflow.hu/

Szülés után is végezhetem ezeket a gyakorlatokat?

A Kismama Program kifejezetten a várandósság alatti időszakra fókuszál, azaz a prenatális időszakra illeszkedő edzéseket, edukatív videókat, mindful gyakorlatokat és dietetikai cikkeket tartalmaz.

A szülés utáni, azaz a posztnatális időszakra egy másik csomaggal készülünk, melyben célzottan a testünk változásainak megfelelő anyagokkal várunk majd. Hamarosan…! 😉

Mikor sportolhatok biztonsággal várandósságom alatt?

Ha minden egészségügyi feltétel megfelelő hozzá, az orvosod zöld utat adott és elfogadod a felelősségvállalási nyilatkozatunkat, amit itt találsz: LINK

Tudok bankkártyával, SZÉP kártyával, átutalással fizetni?

Igen, bankkártyával, banki utalásos fizetési móddal és OTP SZÉP kártyával (szabadidő zseb) is meg tudod vásárolni a csomagot. Fizetési szolgáltatónk az OTP SimplePay. Folyamatosan egyeztetünk a többi szolgáltatóval is (K&H és MKB Bank), így a következő hónapokban várhatóan újakkal bővül a SZÉP kártyás fizetési lehetőség!

Van lehetőségem lemondani a csomagot?

Mindent megteszünk azért, hogy a legjobbat kapd kismamaként a Programon keresztül! Ha megvásároltad a csomagot, de nem azt kaptad, amire számítottál, vásárlástól számított 14 napig lehetőséged van lemondani, ebben az esetben visszafizetjük a csomag 100%-át! Ilyen esetben kérünk, vedd fel velünk a kapcsolatot emailen: [email protected]

Egy kis ízelítő a forgatásokból és videókból! 😉