❤️ 25%-os KEDVEZMÉNY MINDEN TERMÉKÜNKRE* BLACK FRIDAY ALKALMÁBÓL! Kuponkód: KPBF25, HAVI LIVE+ kuponkód: KPBF25+ ❤️

Kismama Program nyereményjáték

Nyerj te is a válaszaiddal! 💕

Most minden kérdőívkitöltőnek esélye van nyerni! Ha szívesen lennél a 3 nyertes egyike, töltsd ki kérdőívünket a Kismama Program kapcsán és add meg email címedet az ív végén, hogy részt vehess a sorsolásban!

A játék szervezője a Kovirami Fit Kft. (1134 Budapest, Lőportár utca 14. 6. em. 7.).

  • A játék időtartama: 2022.07.26. – 08.02. 23:59
  • Sorsolás: 2022.08.03. 11:00

Nyeremények:

A sorsolás gépi úton zajlik és nem nyilvános. A szervező a nyerteseket emailes úton értesíti a nyertességükről. A nyeremények átvételét a Szervező emailes úton egyezteti a nyertesekkel, melyhez a Játékos kifejezetten hozzájárul.

Kik vehetnek részt a játékban?

A Játékban részt vehet minden, 18. életévét betöltött természetes személy, aki a nyereményjáték meghirdetett időtartama alatt önkéntesen részt vesz a nyereményjátékban. A nyeremények sorsolásán csak azok vehetnek részt, akik a nyereményjáték időszakában kitöltötték a kérdőívet és megadják az email címüket a nyereményjátékban való részvétel érdekében.

Adatkezelés

Az adatkezelés a nyereményjáték lebonyolítása és a nyeremény átvétel igazolásának céljából történik és az ehhez szükséges ideig tart. Online sorsoló rendszer segítségével lesz kisorsolva a nyertes a kérdőív kitöltői közül, harmadik személy részére nem lesznek elérhetőek a kitöltők adatai. Nyeremény esetén a Szervező a megadott személyes adatokat továbbítja a szállítónak.

A szervező fenntartja magának a jogot jelen Játékszabály módosítására, illetve kiegészítésére.

2022.07.26.