❤️ 25%-os KEDVEZMÉNY MINDEN TERMÉKÜNKRE* BLACK FRIDAY ALKALMÁBÓL! Kuponkód: KPBF25, HAVI LIVE+ kuponkód: KPBF25+ ❤️

ITT VANNAK A MEGLEPIK!

Két meglepetéssel készültünk neked, hogy most már Fitt anyaként a jövőben is örömmel folytasd az egészséges életmódot! Gondolkoztunk mivel segíthetnénk leginkább neked, hogy még motiváltabb légy az egészséges és fitt életmódra, és megtaláltuk a két legjobb ajándékot!

Fogadd őket szeretettel!

❤️ SELFIT KEDVEZMÉNY

A Selfit márkát több éve álmodtuk meg Danival. A célunk az volt, hogy legyen egy olyan minőségi alternatíva a táplálékkiegészítők piacán, ami tökéletesen támogatja az egészséges életmódot. Ezért minden termékünk nagyon alapos átgondolás és egyeztetés után lett megalkotva jelenlegi formájában. Természetesen a szakmaiság itt sem maradhatott el. Dietetikusunkkal közösen alkottuk meg a termékeket, minden összetevőre és arányra külön odafigyelve!

Kapható nálunk fehérje, kollagén, reggeli rostmix (ezt imádjátok a legjobban 😍), zsírégető, BCAA és egész napos vitaminital is.

Neked, fitt anyának a Hey pretty! kollagénünket külön ajánljuk, de most minden Selfit termékre 10% kedvezménnyel tudsz lecsapni.

Használd vásárláskor a FITT10KMP  kuponkódot a Selfit weboldalunkon: https://selfitshop.hu/

❤️ FITT PROGRAM KEDVEZMÉNY

Mi következik azután, hogy teljes a regenerációd? Még több fittség, egészség! 😉 Nem engedjük el a kezedet a Fitt anya program után sem, és szeretettel várunk a Fit Program csomagunkban! Ezt a két csomagot úgy alkottuk meg, hogy tökéletesen kapcsolódjanak egymáshoz. A Fit Program egy 100 napos életmódváltó program, ahol hétről hétre új anyagokat küldünk neked a sport, étkezés és mentális egészség témaköreiből, hogy teljes legyen az egészséges életmódod.

100 nap, 44 videós tartalom, 12 heti edzésterv, heti live edzések, 50 recept és még pár meglepetés vár a Fit Programban!

Gyere és lépjünk tovább együtt a legjobb éned felé!

Használd vásárláskor a FITTELETMOD10 kuponkódot a Kovirami weboldalunkon: https://kovirami.hu/

Ha bármi kérdésed lenne, vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén, keress minket bizalommal!

Jó, hogy velünk vagy, hajrá!

– Rami és a Kovirami Program csapata

Ha tetszett a cikk add tovább

MEGOSZTÁS FACEBOOKON
MEGOSZTÁS TWITTEREN
MEGOSZTÁS LINKEDINEN
MEGOSZTÁS PINTERESTEN