❤️ 40%-os ANYÁK NAPI kedvezmény mindhárom kismama csomagra, CSAK MA! Kuponkód: ANYAKNAPI40 ❤️

AZ ÉLETMÓDVÁLTÁSOD ITT KEZDŐDIK

12+1 hét a Legjobb éned felé

Az életmódváltás nem kis feladat, hisz valójában a mindennapjaink és szokásaink megváltoztatásról van szó. Viszont az egészségedért megéri, igaz? Sőt, mit szólnál, ha azt mondanánk végig melletted leszünk az úton? Jól hangzik, igaz?

12+1 hetes Fit Programunkban heti két alkalommal kapsz új anyagokat, melyekkel lépésről lépésre sajátíthatod el az egészséges életmód alapjait. A profi sportvideókban Rami vezet végig, Balogh Adri dietetikusunkkal összeállított mintaétrend receptjei pedig biztosan elvarázsolnak majd és Réka Ibolya mentális szakértőnk is különleges mindful anyagokkal készült, hogy a 100 nap alatt lelkileg is feltöltődj.

Lépj ma az egészséges életmód útjára, velünk!

Most 20% kedvezménnyel lehet a tiéd a Fit Program, sőt, ajándék SELFIT shakerrel is meglepünk! Vágj bele most az életmódváltásba!

Kuponkód: FITTSTART2023

Miért érdemes belevágnod a Fit Programba?

– az egészségedért 🙂

– mert lépésről lépésre sajátíthatod el az új életmódod alapjait

– mert végig melletted leszünk az úton, bármikor fordulhatsz hozzánk kérdéssel

– profi szakemberekkel állítottuk össze a programot

– a mintaétrend receptjeit is apránként kell beépítened az életmódodba, nem drasztikus változást várunk

– mert 100 napon keresztül folyamatosan új anyagokkal várunk

– mert a sport, étkezés és mentális egészség hármasa van fókuszban

– kezdőként vagy haladóként is megtalálod a kihívást

– a Fit Program nem diétázásról, és drasztikus sportról szól, itt valóban a hosszú távon fenntartható egészséges életmód a cél

– mert közös a cél! 🙂

44 videós tartalom

LIVE edzés belépők

egyszeri díj

50 recept

A Fit Program ára: 29 990 Ft

12 heti mintaedzésterv

100 napos hozzáférés

14 napos pénzvisszafizetési garancia

  • 50 recept

  • 44 videós tartalom

  • LIVE edzés belépők

  • 12 heti edzésterv

  • 100 napos hozzáférés

  • Egyszeri díj

  • 14 napos pénzvisszafizetési garancia

A Fit Program ára:
29 990 Ft

A Fit Program keretén belül végigvezetünk az egészséges életmódhoz vezető úton.

Lépésről lépésre haladunk, minden héten új sportvideókkal, receptekkel és mentális üzenetekkel várunk, hogy az életmód három legfontosabb pillérét elkezd felfedezni. A 100 napos program alatt lehetőséged lesz valóban az egészséges életmód útjára térni, hisz apránként építjük be mindennapjaidba az új, egészséges szokásaidat.

Végy egy mély levegőt, csukd be a szemed és képzeld el, mit fogsz majd 30, 40 vagy akár 100 nap múlva érezni…de jó, hogy elkezdted ezt az utat!

Íme néhány kép a Fit Program videóiból

Eddigi vásárlóink 99,1%-a ajánlaná a Kovirami Programot ismerőseinek!

Forrás: saját vásárlói felmérés, 2022 június

Milyen szakemberek állították össze a Fit Programot?

Nagy-Kovács Ramóna
sportszakember

Balogh Adrienn
dietetikus

Tóth Réka Ibolya
mentális egészségszakértő

Amire büszkék vagyunk...

"A Kovirami Program hihetetlenül emberközpontú, és motiváló. Segít a helyes táplálkozásban, edzi a testet és a szellemet! A szerdai edzéseken Gergő/Rami minden izomcsoportot átmozgatnak és emellett mindig sok hasznos információt elmondanak, hogy mire figyeljünk oda! Ez a program kortól függetlenül mindenkire illik, úgyhogy mindenkinek csak ajánlani tudom! Kezdjetek bele, mert megéri ennek a csodás közösségnek a részévé válni "

Betti (31)

"Mivel két gyermekes anyuka vagyok, a kisebb másfél éves, ezért nagyon kényelmes, hogy akkor tudom elindítani az edzést, amikor az időm engedni, csak a gyerekekhez kell igazodnom . Ami engem megfogott Ramiban és Gergőben is, hogy nagyon közvetlenek, edzés közben kellemes hallgatni az instrukciókat. Összhangban vannak Réka Ibolyával is, számomra nagyon szerethető az egész program, a csapat! Rami személyisége igazán motiváló, ritkán hagytam ki edzést, október óta van előfizetésem és szerintem egész jól látszik rajtam az eredmény, a fejlődés  sokkal több energiám van, aminek a gyerekek is örülnek, mert együtt sem lazsálunk, mindig mozgásban vagyunk! "

Anett (29)

"Tiszta szívvel ajánlanám a Kovirami Programot, mivel tudom, hogy olyan profi szakemberek állnak kezdetektől fogva a háttérben, ami ezt az edzés programot kiválóan minősíti. Változatos, bárki, bármikor belekezdhet, de mégis folyamatos fejlődést érhet el vele az ember. Szuper zenék, jó hangulat, és mindezt a saját otthonunkban! Én az első perctől kezdve IMÁDOM!"

Cili (36)

"A heti mozgás elkezdésében rengeteget segített ez a program. Sokszor próbáltam már elkezdeni a rendszeres mozgást, de nagyon hamar feladtam. Rami rendkívül motiválóan tart edzést, pont mindig akkor motivál vagy mond egy jó szót, amikor abbahagynám az adott feladatot. Szeretem benne, hogy őszinte és tudja, hogy nem egyszerű feladat az egészséges életmódra való átállás, ezért sokkal hitelesebb."

Enikő (25)

Kérdésed van a csomagokkal kapcsolatban?

Segítünk! Írj nekünk üzenetet és készséggel válaszolunk.