❤️ 25%-os KEDVEZMÉNY MINDEN TERMÉKÜNKRE* BLACK FRIDAY ALKALMÁBÓL! Kuponkód: KPBF25, HAVI LIVE+ kuponkód: KPBF25+ ❤️

SELFBOMB mini program – 2023 ősz

Jelenlegi állapot
Ended
Ár
Zárt
Program ended

30 napos edzésprogram, hogy elindulj az álomalakod felé vezető úton!

Sziaaa!

Nagyon örülünk, hogy szeptember 18-án velünk tartasz egy 30 napos szuper alakrobbantó programra! Célunk, hogy most tényleg elérd álmaidat és ezért minden héten közösen fogunk tenni! Minden héten 4 edzéssel várunk, melyből 2 online live edzés minden hétfőn és szerdán, 2 pedig videótáras edzés lesz. Emellett a heti edzéstervekben találni fogsz kardiójavaslatokat is 5. edzésnek. Az edzések mellett az egészséges étkezésre is figyelünk, ezért minden héten fantasztikus receptekkel várunk reggelire, ebédre, vacsorára és finom tízórai és uzsonna ötletekkel is készültünk. Sőt, a mentális egészséged is kiemelt szerepet kap ebben a programban, ezért 3 live edzés végén online, élőben élhetitek át Réka Ibolya mentális egészségszakértőnk csodálatos és frissítő meditációit.

Ebben a programban is 4 csodálatos edzőnk fog “kínozni” és “nem kímélni”, úgyhogy készülj, mert pazar kis edzésekkel várnak ám!

Hogya Regina, Nagy-Kovács Ramóna, Gecser Eszter, Szűcs Rebeka

A programot mindannyian egyszerre fogjátok végezni, azaz szeptember 18-án közösen indultok és október 18-án közösen zárjátok. Az élmények, nehézségek, motivációs üzik megosztására létrehoztunk külön nektek egy zárt Facebook csoportot, hogy végig egy támogató közösségben tudjuk végignyomni az utat álmaink felé. Ebbe a csoportba itt tudsz jelentkezni a neved vagy regisztrációs email címed megadásával: https://www.facebook.com/groups/1494247881369165 (Ne félj, ha nem rögtön engedünk be a csoportba, szeptember 18. reggeléig biztosan bent leszel!) Ha mégsem, írj nekünk az [email protected] email címre.

Minden hétre külön étrenddel és edzéstervvel készültünk, ezért a hétfői anyagot már előző pénteken el tudod érni, hogy minél jobban tudj készülni és tervezni akár a receptekkel, főzéssel, vásárlással.

MEGLEPETÉS

Ahogy már biztosan tudod, a jegy mellé ajándékként egy SELFIT shakert és egy Wake up! termékkóstolót is küldünk neked, ez épp úton van feléd, vagy esetleg ki is próbáltad már!

Szeretnénk minél jobban támogatni formába lendülésed, ezért érkeztünk neked egy különleges kedvezménnyel. A SELFIT saját márkás táplálékkiegészítőink prémium minőségű alapanyagokkal és dietetikus által jóváhagyott összetevőkkel hatékony módon képesek támogatni akár az izomépítést, ízületeink és bőrünk rugalmasságát, egész napos vitaminutánpótlást, vagy a zsírégetést. Ha még nem hallottál a márkáról, olvass róla itt: https://selfitshop.hu/ A zárt Facebook csoportban bemutatjuk majd egy picit részletesebben is őket, hogy könnyebben tudj dönteni. A meglepetés pedig egy titkos, 10%-os kupon, csak nektek! A kuponkódot felhasználóként csak egyszer lehet érvényesíteni, ezért jól gondold át, melyik termékeket szeretnéd megvenni és kipróbálni, majd tedd a kosárba mind és használd a SELFBOMB2310 kuponkódot. Érdemes szeptember 14-ig beszerezned a Selfit termékeket, hogy 18-án már extra lendülettel vághass bele az edzésekbe!

Élvezd az út minden percét! Nagyon örülünk, hogy velünk vagy és mindent megteszel az egészséges álomalakodért!

Csodás edzéseket!
A Kovirami Program csapata