❤️ 25%-os KEDVEZMÉNY MINDEN TERMÉKÜNKRE* BLACK FRIDAY ALKALMÁBÓL! Kuponkód: KPBF25, HAVI LIVE+ kuponkód: KPBF25+ ❤️

SELFBOMB mini program – 2024 január

Jelenlegi állapot
Ended
Ár
Zárt
Program ended

6 hetes edzésprogram, hogy elindulj az álomalakod felé vezető úton!

Sziaaa!

Nagyon örülünk, hogy január 15-én velünk tartasz egy 6 hetes szuper alakrobbantó programra! Célunk, hogy most tényleg elérd álmaidat és ezért minden héten közösen fogunk tenni! Minden héten 3-5 edzéssel várunk, melyből 1 online live edzés szerdán, a többi pedig videótáras edzés lesz. Emellett a heti edzéstervekben találni fogsz kardiójavaslatokat is 5. edzésnek. Az edzések mellett az egészséges étkezésre is figyelünk, ezért minden héten fantasztikus receptekkel várunk reggelire, ebédre, vacsorára és finom tízórai és uzsonna ötletekkel is készültünk. Januári programunkban az általános étrend mellett fogyást segítő étrendet is kínálunk illetve ételallergiával rendelkezőknek és vegetáriánusoknak is készültünk alternatívákkal!
Sőt, a mentális egészséged is kiemelt szerepet kap ebben a programban, ezért minden héten Réka Ibolya mentális egészségszakértőnk csodálatos és frissítő meditációit és hanganyagait hallgathatjátok.

Ebben a programban is 4 csodálatos edzőnk fog “kínozni” és “nem kímélni”, úgyhogy készülj, mert pazar kis edzésekkel várnak ám!

Hogya Regina, Nagy-Kovács Ramóna, Gecser Eszter, Szűcs Rebeka

Érkezett a januári programba egy új csapattagunk, aki dietetikusként szuper étrendeket állított Nektek össze és végig veletek lesz az úton a zárt csoportban, ha bármi kérdés felmerülne!

Bödör Bogi

A programot mindannyian egyszerre fogjátok végezni, azaz január 15-én közösen indultok és február 26-án közösen zárjátok. Az élmények, nehézségek, motivációs üzik megosztására létrehoztunk külön nektek egy zárt Facebook csoportot, hogy végig egy támogató közösségben tudjuk végignyomni az utat álmaink felé. Ebbe a csoportba itt tudsz jelentkezni: https://www.facebook.com/groups/1085334659260050 (Ne félj, ha nem rögtön engedünk be a csoportba, január 15. reggeléig biztosan bent leszel!) Ha mégsem, írj nekünk az [email protected] email címre.

Minden hétre külön étrenddel és edzéstervvel készültünk, ezért a hétfői anyagot már előző pénteken el tudod érni, hogy minél jobban tudj készülni és tervezni akár a receptekkel, főzéssel, vásárlással.

MEGLEPETÉS

Szeretnénk minél jobban támogatni formába lendülésed, ezért érkeztünk neked egy különleges kedvezménnyel. A SELFIT saját márkás táplálékkiegészítőink prémium minőségű alapanyagokkal és dietetikus által jóváhagyott összetevőkkel hatékony módon képesek támogatni akár az izomépítést, ízületeink és bőrünk rugalmasságát, egész napos vitaminutánpótlást, vagy a zsírégetést. Ha még nem hallottál a márkáról, olvass róla itt: https://selfitshop.hu/ A zárt Facebook csoportban bemutatjuk majd egy picit részletesebben is őket, hogy könnyebben tudj dönteni. A meglepetés pedig egy titkos, 10%-os kupon, csak nektek! A kuponkódot felhasználóként csak egyszer lehet érvényesíteni, ezért jól gondold át, melyik termékeket szeretnéd megvenni és kipróbálni, majd tedd a kosárba mind és használd a SELFBOMB2410 kuponkódot, amely január 15-től lesz érvényes!

Élvezd az út minden percét! Nagyon örülünk, hogy velünk vagy és mindent megteszel az egészséges álomalakodért!

Csodás edzéseket!
A Kovirami Program csapata