❤️ 25%-os KEDVEZMÉNY MINDEN TERMÉKÜNKRE* BLACK FRIDAY ALKALMÁBÓL! Kuponkód: KPBF25, HAVI LIVE+ kuponkód: KPBF25+ ❤️

SELFBOMB 2024 nyári formarobbantó miniprogram

Jelenlegi állapot
Ended
Ár
Zárt
Program ended

6 hetes edzésprogram, hogy idén nyáron tényleg elérd az álomalakodat!

Sziaaa!

Nagyon örülünk, hogy május 6-án velünk tartasz egy 6 hetes szuper alakrobbantó programra! Célunk, hogy ezen a nyáron tényleg elérd álmaidat és ezért minden héten közösen fogunk tenni! Minden héten 3-5 edzéssel várunk, melyből 1 online live edzés minden szerdán, 2-3 pedig videótáras edzés lesz. Emellett a heti edzéstervekben találni fogsz kardiójavaslatokat is 5. edzésnek. Az edzések mellett az egészséges étkezésre is figyelünk, ezért minden héten dietetikusunk által megalkotott fantasztikus receptekkel várunk reggelire, ebédre, vacsorára és finom tízórai és uzsonna ötletekkel is készültünk. Választani tudtok majd 1800 és 1500 kalóriás étrendjeink közül!

Ebben a programban is 4 csodálatos edzőnk fog “kínozni” és “nem kímélni” , úgyhogy készülj, mert pazar kis edzésekkel várnak ám!

Hogya Regina, Nagy-Kovács Ramóna, Gecser Eszter, Szűcs Rebeka

Dietetikusunk szuper étrendeket állított Nektek össze és végig veletek lesz az úton a zárt csoportban, ha bármi kérdés felmerülne!

Bödör Bogi

A programot mindannyian egyszerre fogjátok végezni, azaz május 6-án közösen indultok és június 16-án közösen zárjátok. Az élmények, nehézségek, motivációs üzik megosztására létrehoztunk külön nektek egy zárt Facebook csoportot, hogy végig egy támogató zárt közösségben tudjuk végignyomni az utat álmaink felé. Ebbe a csoportba itt tudsz jelentkezni a neved megadásával: https://www.facebook.com/groups/1160364458319347 (Ne félj, ha nem rögtön engedünk be a csoportba, május 6. reggeléig biztosan bent leszel!) Ha mégsem, írj nekünk az [email protected] email címre.

Minden hétre külön étrenddel és edzéstervvel készültünk, ezért a hétfői anyagot már előző pénteken el tudod érni, hogy minél jobban tudj készülni és tervezni akár a receptekkel, főzéssel, vásárlással.

MEGLEPETÉS

Szeretnénk minél jobban támogatni a nyári formába lendülésed, ezért érkeztünk neked egy különleges kedvezménnyel. A SELFIT saját márkás táplálékkiegészítőink prémium minőségű alapanyagokkal és dietetikus által jóváhagyott összetevőkkel hatékony módon képesek támogatni akár az izomépítést, ízületeink és bőrünk rugalmasságát, egész napos vitaminutánpótlást, vagy a zsírégetést. Ha még nem hallottál a márkáról, olvass róla itt: https://selfitshop.hu/ A zárt Facebook csoportban bemutatjuk majd egy picit részletesebben is őket, hogy könnyebben tudj dönteni. A meglepetés pedig egy titkos, 15%-os kupon, csak nektek! A kuponkódot felhsználóként csak egyszer lehet érvényesíteni, ezért jól gondold át, melyik termékeket szeretnéd megvenni és kipróbálni, majd tedd a kosárba mind és használd a SELF15BOMB kuponkódot.

Élvezd az út minden percét! Nagyon örülünk, hogy velünk vagy és mindent megteszel az egészséges álomalakodért!

Csodás edzéseket!
A Kovirami Program csapata