❤️ 25%-os KEDVEZMÉNY MINDEN TERMÉKÜNKRE* BLACK FRIDAY ALKALMÁBÓL! Kuponkód: KPBF25, HAVI LIVE+ kuponkód: KPBF25+ ❤️

Fit Program

Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
Zárt
Kezdj hozzá
Ez a program jelenleg zárva van

12+1 hét a legjobb énedhez vezető úton!

Szia!

Nagyon örülünk, hogy az egészséges életmód útjára szeretél lépni és ebben mi maximálisan szeretnénk támogatni! A Fit Program anyagait úgy állítottuk össze, hogy minden területen a legjobbat kapd, a legprofibb szakemberektől.

Minden héten kétszer kapsz új anyagokat, hogy lépésről lépésre épüljenek be életedbe az egészséges életmód elemei. A sportvideókban Rami vezet téged, számíthatsz pörgős HIIT edzésekre, kellemes reggeli átmozgató edzésekre, alsó- és felsőtest fókuszú edzésekre, kardiora, és a has izmaira is rágyúrunk!

Egy remek étrendet állítottunk össze Balogh Adrienn dietetikusunkkal közösen, hogy az életmódváltás ne a megvonásról, lemondásokról szóljon, hanem finom, jóízű és könnyen elkészíthető ételeket élvezhess. Egy héten több recepttel is várunk! Cél, a napi 5-szöri étkezés lesz, amelyre ezekkel a receptekkel, és receptvideókkal, bevásárlólistával könnyedén fel tudsz készülni!

A sport és az étkezés mellett a másik legfontosabb pillére az életmódnak a mentális egészség. Erre is nagy hangsúlyt fektetünk Réka Ibolya mentális szakértőnkkel, így gyakorlatokkal (mini meditáció és relaxáció) és egyperces mindful üzenetekkel várunk, hogy lelkileg is fel tudj töltődni a mindennapokban.

Nem titok, hogy az egyik legnehezebb feladat a rendszeresség bevezetése az életbe. Ezért úgy építettük fel ezt a 12+1 hetes Fit Programot, hogy apró lépésekkel és könnyen teljesíthető feladatokkal segítsük elő az életmódváltást. Így valóban lépésről lépésre tudsz haladni, és mi végig melletted leszünk az úton, hogy minden alkalommal új sikereket érj el!

Javaslatunk a Fit Program elvégzéséhez:
1 héten kétszer, azaz 3 naponta kapsz új anyagokat. Van, hogy egy edzést, van hogy új recepteteket. Ezért azt javasoljuk, hogy minden esetben végezd el mielőbb az új leckében található anyagokat, ezzel teljesítve az adott lépcsőfokot. Emellett minden héten szerdánként várunk 18.30-tól a heti online live edzésünkön, melyben 60 perces teljes tetet átmozgató edzést találsz. Készítettünk neked heti edzéstervet is minden hétre, de mivel nem biztos, hogy éppen hétfőn kezded a programot, ezért ezeket kezeld rugalmasan, kiindulási alapnak tökéletes! 🙂 A siker méréséhez érdemes a program elején (azaz ma 😉) feljegyezned, hogy milyen kezdeti értékekkel és célokkal rendelkezel, hogy a 12+1 hét után össze tudd hasonlítani az eredményeidet. Előre szólunk…valószínűleg nagyon boldog leszel a változás miatt! A lényeg, hogy légy kitartó, eltökélt és fogadd szeretettel azt a sok-sok anyagot, amivel az egészséges életmódra váltáshoz neked készültünk!

Kalandra fel, sok sikert és erőt kívánunk! ❤️
Végig melletted leszünk az úton, keress minket bizalommal bármilyen kérdésed lenne!

A Kovirami Program csapata
Rami, Anna, Dani