❤️ 25%-os KEDVEZMÉNY MINDEN TERMÉKÜNKRE* BLACK FRIDAY ALKALMÁBÓL! Kuponkód: KPBF25, HAVI LIVE+ kuponkód: KPBF25+ ❤️

Mitől lehet jó az élet?

Ez talán az élet egyik legnagyobb kérdése. Sokan keressük a választ rá, vannak akik tudatosan és vannak, akik ösztönösen járva az utat közben. A mindfulness megtanított arra, hogy érdemes a legtöbbször a jelen pillanatba megérkezni (visszaérkezni) ahelyett, hogy a múltban vagy a jövőben hagynánk a fejünket. 

Az élet azonban szépen zajlik. A múlt, a jelen és a jövő gyönyörű kavalkádja adja azt az egészet, amitől azt érezhetjük, milyen teljes az élet. 

Mitől lehet jó ez az élet? 

Összegyűjtöttem pár Réka Ibolya-féle szubjektív mindful pontot, amitől jobbá válhat szerintem. Kíváncsi vagyok, a te listád vajon hogyan nézne ki!

1. Vedd körbe magad olyan emberekkel, akik igazán téged szeretnének látni. Nem csak az erős pillanatokban vannak ott, hanem a kételyekkel, kérdésekkel teli időkben is.

2. Bánj úgy az emberekkel, ahogy szeretnéd, hogy veled bánjanak.

3. Légy nagylelkű, lojális, őszinte, kezdeményező, kötelezd el magad a minőség mellett.

4. Engedd el mások hibáztatását. Vállald a felelősséget az életedért, a mondataidért, a tetteidért.

5. Tégy meg mindennaposan konzisztens lépéseket az álmodért. Élvezd is a gyümölcsét, de ne harácsold el mindet.

6. Bocsáss meg bátran magadnak sokszor! Nem kell enni magad, ha hibáztál. Vállald fel és lépj tovább, hogy a következő lépésed jobb legyen.

7. A szerelem csodálatos, de olyan emberrel, aki tényleg boldoggá tesz téged. Gondold át, hogy téged igazán mi tesz boldoggá, aztán hallgass az ösztöneidre. Sokszor jobban járunk, ha a listák helyett csak engedjük, hogy érezzük a dolgokat. Merj érezni igeneket és nemeket is akár! 

8. Ne feledd el, hogy bátraké a szerencse! Légy merész, nézd meg, ha majd visszanézel az életedre, milyen életet szeretnél látni mögötted! 

+1 Legfontosabb: az életed azért van, hogy megéljed!

Neked hogy nézne ki a sikeres élet, jóllét listád? Szép napot! @rekaibolya #mindfulnessegyperces #tothrekaibolya 

A cikk írója Tóth Réka Ibolya, a MNDFL flow megalapítója, akkreditált mindfulness oktató, MNDFL-Gestalt coach. Réka Ibolya  a Kovirami program mentális szakértője, a mindennapos mentális -és érzelmi jóllét támogatója.

Oszd meg ismerőseiddel, ha tetszett.

Facebook
Twitter