❤️ 25%-os KEDVEZMÉNY MINDEN TERMÉKÜNKRE* BLACK FRIDAY ALKALMÁBÓL! Kuponkód: KPBF25, HAVI LIVE+ kuponkód: KPBF25+ ❤️

Ismerj meg

Szia,

Nagy-Kovács Ramóna vagyok, üdvözöllek oldalamon! :)

Egy pár szóban szeretnék bemutatkozni és röviden elmesélni, hogyan is jutottam el a Kovirami Program megalkotásáig.

Mit jelent számomra az egészséges életmód?

Rendszeres testmozgás, egészséges táplálkozás és a tiszta elme együttese.

Fontos, mert tudom, hogy milyen nagy mértékben függ ettől az életünk. Tudom, hogy milyen következményekkel jár, ha nem folytatunk egészséges életmódot és én jót akarok magamnak, gyermekemnek, családomnak is. Nem érzem magam jól a bőrömben, ha sokáig nem mozgok és nem étkezem megfelelően. Mindig is egészségtudatosan éltem, nekem ez a normális és ezt próbálom továbbadni az erre nyitott embereknek.

4 éves koromban kezdtem el versenyaerobikozni, mellette 5 évig úsztam és 3 évig kosárlabdáztam. 18 éven keresztül verseny aerobikoztam, 2005-től 2017-ig a Magyar Aerobik válogatott tagjaként hazai és nemzetközi szinten is kiemelkedő eredményeket értem el. Legjobb eredményeim: Junior VB 2. Hely, Felnőtt EB 3. Hely, VB 4. Hely.

Sportos családom van, szüleim és testvérem is sportolók, így egyértelmű volt, hogy gyermekkoromban én is sportolni fogok, mely azóta is az életem része, ez a hobbim és egyben a munkám is.

Testnevelési Egyetemen végeztem Bsc Testnevelő- Aerobik edző szakon majd MA képzésen Testnevelő-Gyógytestnevelőként. Az egyetem mellett kezdtem el edzősködni, kezdetben utánpótlás korosztálynak tartottam sportaerobik és fitkid edzéseket, majd csoportos aerobik órákat adtam felnőtt korosztálynak, ide tartozik, hogy a Semmelweis Egyetem voltam óraadó tanár, ahol a diákokat igyekeztem minél változatosabb órákkal lefárasztani. Ahogy befejeztem az egyetemet, elvégeztem egy Személyi edző képzést az IWI Nemzetközi Fitnesziskolában, majd elhelyezkedtem a Fay Oxygen Wellnessben, ahol két évig dolgoztam személyi edzőként. Mellette kezdtem el a YouTube csatornámat is, majd várandós lettem a kisfiammal, ezért csak az online térben folytattam a munkásságomat. Immáron 5 éve, hogy a sportos életmódunkkal és tartalmainkkal próbálunk példát mutatni és segíteni a követőinknek.

Jelenleg heti 3-4x edzek, hobbi szinten futok (leghosszabb táv: félmaraton), kerékpározok, konditeremben edzek és természetesen a kisfiam, Olivér is mozgásban tart. 

A sport jó hatással van a testre, elmére és a lélekre, a sport által nemcsak fittebbek, de boldogabbak is lehetünk! Emellett kiemelkedően fontos az étkezés, hogy minőségi tápanyagokat megfelelő mennyiségben adjunk szervezetünknek az egészséges működéséhez. És természetesen a tiszta elme, a boldog lelkiállapot a harmadik fő eleme az egészséges életmódnak. A boldogság, tiszta elme mindenkinél más kiteljesedésben valósulhat meg, de mi segítünk neked, hogy a neked legjobb útra tereljünk ebben is..

Számomra már teljesen beépült az egészséges életmód, és ezzel a programmal azt szeretném, hogy Neked is teljesülhessen ez a vágyad.

Oszd meg ismerőseiddel, ha tetszett.

Facebook
Twitter