❤️ 25%-os KEDVEZMÉNY MINDEN TERMÉKÜNKRE* BLACK FRIDAY ALKALMÁBÓL! Kuponkód: KPBF25, HAVI LIVE+ kuponkód: KPBF25+ ❤️

Hogyan kezdj el mozogni?

Ne gondolkodj rajta túl sokat, vágj bele! 

Íme három pont, melyek jó irányt adhatnak azoknak, akik gondolataiban ott motoszkál a rendszeres edzés, de nem tudják hogyan is kezdjenek bele:

  1. Határozd meg, hogy mi a célod. Miért szeretenéd bevezetni életedbe a rendszeres testmozgást? Ezt a célt akár fel is írhatod magadnak egy papírra, kiragaszthatod egy olyan helyre, ahol mindennap látod, így szó szerint is a szemed előtt lebeg majd a cél. A cél meghatározásával, kiválasztásával, kimondásával sokkal könnyebb lesz elérned azt, hiszen tudod, miért csinálod.
  2. Tervezd meg! Ha csak úgy belevágsz a napi edzésedbe nem leszel olyan sikeres vagy elégedett magaddal, hiszen mindig a következő feladaton agyalsz, gondolkozol hogy még mennyi idő van, stb.. Ezért javaslom, hogy rakd össze fejben! Mindig állítsd össze, hogy adott nap milyen gyakorlatokat szeretnél csinálni, hogy minden benne legyen. Ezt akár egy egész hétre előre is eltervezheted: találd ki a teljes heti edzéstervedet, mert akkor mindent biztosan átmozgatsz, nem marad ki semmi, és így mindig felkészülten állsz hozzá a mozgáshoz.
  3. Dönts! A rendszeres mozgás kulcsa, hogy élvezzük a tevékenységet, így minden alkalommal örömmel állunk neki az edzéshez. Keress egy olyan sportot, amit szeretsz csinálni. Ha még nem tudod mi ez, vagy esetleg kezdő vagy meleg szívvel javaslom csajoknak a csoportos aerobik órákat (szuper hangulat szokott lenni és nagyon motiváló a környezet is) vagy a konditermi edzéseket személyi edzővel, de bátran kérhetsz segítséget a teremedzőtől is.

Legyen a mai nap, amikor elkezdesz edzeni!

Pár tipp a kezdéshez:

  • időzítsd reggelre, így már a nap elején túl vagy rajta, biztosan nem marad el aznap
  • Kezdj egy átmozgató edzéssel
  • Íme egy szuper videó rá, kezdd el ma! :)
  • Tervezd meg előre egy hétre az edzéseidet.
  • Menj el a szabadba és fuss, biciklizz, görkorizz, stb.
  • Csatlakozz a heti LIVE edzéseimhez, minden szerdán: 
  • Kezdd el és menni fog az egész! 

Oszd meg ismerőseiddel, ha tetszett.

Facebook
Twitter